o konu altta kalacağından görmeyen birisi görürse bedava fırsatlardan yararlanabilsin diye.aynı konunun 2. sini açmaktaki mantık nedir
o konu altta kalacağından görmeyen birisi görürse bedava fırsatlardan yararlanabilsin diye.aynı konunun 2. sini açmaktaki mantık nedir
Birinde mcchkien menü veriliyordu bu konuda tavuk sandiviç verildiğini duyurdum kusura bakamaynı konunun 2. sini açmaktaki mantık nedir
Süresi ne kadar buğu arkadaşa telefonu verdim aldı o3 Ocakta McDonals çıtır tavuk sanfiviç veriyor bunu sabah saat 6 da sisteam açılınca alabilrsiniz ben tam gece 12 de yaptığım için alabilidim fakat şimdi bi arkadaşıma dene diyince yapamadı
2 si farklı sipariş olarak veriliyor yani bi siparişte 1 tane indirim uygulayabilirsin o uyguladığın sipariş tamamlandıktan sonra tekrar okutucucaksıjDün ve bugünkünü aldim ikisini de aynı anda sipariş verebiliyoz mu?
375 olmuş babamın telefonundan 300 yaptım vermedi300 yapman lazım diye hatırlıyorum bende 300 dü
Bu kampanyada eve getirme yok zatenAdresime mc donald's getirmiyor
Sürekli 4lü ve 5li yap ek süre veriyor mecbur kalmadıkça 3lü yapma süre vermiyor.375 olmuş arkadaşlar, sürekli yenile tuşuna basarak yapma taktiği vardı ama yapamadım. Siz nası yapıyorsunuz? 2 kez yapamadım ben totalde
Çok güzel tüyoymuş hocam bende ne zaman süre verdiğini anlayamamıştım bi türlü, sağolasınız dikkat edeceğim yarın. Acaba bugün ne veriyorlar? Hafta sonu topluca almayı düşünüyorum hediyeleri.Sürekli 4lü ve 5li yap ek süre veriyor mecbur kalmadıkça 3lü yapma süre vermiyor.
Bugün kola veya çıtır soğan veriyor.Ayrıca 4lü yaparken kare yapabilirsin illa yan yana olmasına gerek yokÇok güzel tüyoymuş hocam bende ne zaman süre verdiğini anlayamamıştım bi türlü, sağolasınız dikkat edeceğim yarın. Acaba bugün ne veriyorlar? Hafta sonu topluca almayı düşünüyorum hediyeleri.