Çözüldü✓ 9800x3d yan parçaları ne olmalı bütçe 110k + mönitör oled tavsiyesi

Konuyu bile okumamışsın 110 bütçem var oled monitör istiyorum demiş sen gelmişsin burda 4k monitör tavsiyesi veriyorsun.
ben konuya cevap yazmıyorum rx9070xtnin 4k da olmucağını söylemene cevap yazıyorum

Konuyu bile okumamışsın 110 bütçem var oled monitör istiyorum demiş sen gelmişsin burda 4k monitör tavsiyesi veriyorsun.
Gaming gecesinde 32K ya Giga 4K Oled vardı bütçesini esnetebiliyorsa alsın biz 2K almasın demiyoruz bütçeden bağımsız konuşuyoruz burda

yav rx6800xt ile fsr kaliteden aşağı düşmeden tüm piyasada ki oyunları oynadım sadece raytraycıng açmayıp bazı ışıklandırma ayarlarını ultradan yükseğe çekerek bunlar 4k oyun hiç oynamadılar galiba hayatında arada ki farkı bilmiyorlar
FSR3 çöpten hallice açınca oyun minecraft oluyor çok amd kullandım merak etme. FSR4 ile daha yeni yeni kullanılır hale geldi 6800xt alıcam sırf 4k oynamak için bide fsr3 mü kullanıcam süper kombo :ROFLMAO:

FSR3 çöpten hallice açınca oyun minecraft oluyor çok amd kullandım merak etme. FSR4 ile daha yeni yeni kullanılır hale geldi 6800xt alıcam sırf 4k oynamak için bide fsr3 mü kullanıcam süper kombo :ROFLMAO:
fsr3 kullanmıyorum mod ile fsr 4.1 kuruyorum ve çok sağlam grafik alıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ fsr3 kullanıyor olsaydım bile 4k çözünürlükte fsr 3 de idare eder

yani ben ömürlük kullanmayı düşündüğüm için ki unreal 5 ile oyunların ağırlaşmasından ötürü her oyunu 4kda sağlam grafiklerle oynayabileceğimi düşünmediğim için 2k almayı düşünüyorum ama ipsden ziyade 2k oled en azndan şuan ips alsamda ilerde net oled alırım .

yani ben ömürlük kullanmayı düşündüğüm için ki unreal 5 ile oyunların ağırlaşmasından ötürü her oyunu 4kda sağlam grafiklerle oynayabileceğimi düşünmediğim için 2k almayı düşünüyorum ama ipsden ziyade 2k oled en azndan şuan ips alsamda ilerde net oled alırım .
saçma o zaman hayatın boyunca 4k oyun oynuyamıcan her zaman oyunlar ağırlaşcak 4k monitör alırsın oyunlar ağırlaşırsa 1 2 ayarı ultradan yükseğe düşürürsün 2k ultradan alacağın görüntüden çok daha iyi şekilde devam edersin yine

Ortalık Karıştı vaziyet alın hsgshshs
Arkadaslar bakın ben rekabet oyunlarını ve
Normal grafik ayarları yüksek olan oyunları seviyorum FPS + görüntü istiyorum hepiniz çok ilgili siniz bundan dolayı teşekkür ederim Allak bullak oldum şu vaziyette

benim fikrim bu dostum 100 fps oyun oynamak istemiyorum 60 hz gibi hissetmekte istemiyorum o yüzden iyi grafik iyi fps amacım herkesin isteği farklı 4k bağımlılığım yok malesef 4k ips yerine 2k oled daha cazip geliyor bana

Normal grafik ayarları yüksek olan oyunları seviyorum FPS + görüntü istiyorum hepiniz çok ilgili siniz bundan dolayı teşekkür ederim Allak bullak oldum şu vaziyette
32K ya 4K 27" yakalarsin bütçen çıkarsa yoksa 2K alırsın. 4K ile 2K görüntü kalitesi kıyaslanmamali tekrar söylüyorum Balanced modu bile FSR AA dan bile iyi görüntü kalitesi verecek ve FPS farkı olmayacak.RT kısmınıda kaldırır merak etme ama PT 40 FPS falan oynarsın cp77 falan ora halen sıkıntılı.

benim fikrim bu dostum 100 fps oyun oynamak istemiyorum 60 hz gibi hissetmekte istemiyorum o yüzden iyi grafik iyi fps amacım herkesin isteği farklı 4k bağımlılığım yok malesef 4k ips yerine 2k oled daha cazip geliyor bana
4k oled diyorum zaten bende ve 2k 4k arası farkı hiç gördünmü bilmiyorum ama bi deneyimle sonra kararını ver

dostum ben 5080li sistem dizdim ve elimde cs valo gibi rekabetçi oyunlar için 380 hz 0.3ms 27 inç monitör aldım 1080P hikayeli oyunlar içinde şuanlık beni kurtarması için 2k 180-240hz arası ips monitör ilerde ise oled almayı düşünüyorum sana da tavsiyem budur 4kda alabilirsin arkadasların dediği gibi ama ben ömürlük düşündüğüm için ve her ne kadar 60 fps üstü seni kurtarsada ben 60hz hissetmek istemediğim için 2k düşünüyorm

dostum ben 5080li sistem dizdim ve elimde cs valo gibi rekabetçi oyunlar için 380 hz 0.3ms 27 inç monitör aldım 1080P hikayeli oyunlar içinde şuanlık beni kurtarması için 2k 180-240hz arası ips monitör ilerde ise oled almayı düşünüyorum sana da tavsiyem budur 4kda alabilirsin arkadasların dediği gibi ama ben ömürlük düşündüğüm için ve her ne kadar 60 fps üstü seni kurtarsada ben 60hz hissetmek istemediğim için 2k düşünüyorm
hocam ömürlük düşünme nasıl oluyor zaten 5 6 sene sonra mecbur sistemi uprade etmen gerekecek

RTX 2000 serisi kaç yıl önce çıktı 5 6 yıl önce hani esamesi kaldı mı yok ömürlük düşünme olmuyor teknoloji işinde bi yeni bişey çıkartıyorlar yenisini almak zorunda bırakıyorlar

hocam ömürlük düşünme nasıl oluyor zaten 5 6 sene sonra mecbur sistemi uprade etmen gerekecek

RTX 2000 serisi kaç yıl önce çıktı 5 6 yıl önce hani esamesi kaldı mı yok ömürlük düşünme olmuyor teknoloji işinde bi yeni bişey çıkartıyorlar yenisini almak zorunda bırakıyorlar
Alabiliyorsan en iyisi alacaksın yaşayacaksın işte kart güçsüz değil kaldırır ömrü muamma ama onu yaşamana değecek ve 5080 in bile 2k ultra ömrü muamma ve öyle ömürlük falan değil anlatamiyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,404
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri