Çözüldü✓ 9800x3d yan parçaları ne olmalı bütçe 110k + mönitör oled tavsiyesi

bu kadar para verip 2k mı oynucaksın ? 4k 1 kere oyun oynasan 2knın suratına bakmazsın
Kardeşim sen 4k oyna 60 fps alırken fsr aç ne varsa aç 100fps toplamaya uğraş. 2K nativede yeterli performans almak varken herkesin kendi tercihi bu ama insanlara önermeyin.

o zaman hiçbirzaman 4k oyun oynuyamıcaksın her sene daha güçlü sistem isticek oyunlar zaten
zaten şuan 4k için güclü bir sisteme ihtiyacın var ayar kısıp performans modda oyun oynayacaksan bence 4k nın mantığı yok sisteme göre

şahsen sırf 4k oynayacağım diye ayar kısarak oynamak 1080pden hallice olur 2K Ultrada oynamak varken
siz ne zannediyorsunuz hocam oyunda ultradan yükseğe çekince grafikte fark edeceğin bir değişiklilik mi oldugunu zannediyorsun 1 ayarda rdr2 oynuyorum ağaç tealasyonu diye bi ayar var ultrada 10fps fazladan düşürüyor yükseğe çekince 10fps fazladan veriyor aradakı farkı fark etmen imkansız

şahsen sırf 4k oynayacağım diye ayar kısarak oynamak 1080pden hallice olur 2K Ultrada oynamak varken
Öyle olmuyor ayar kısmayı abartin demiyorum Ultradan Higha çekmek bu kadar zor değil

4k monitörlerin fiyatı neden baksa 35 40kdan baslıyor adam 110a sistem dizmek istediğini söylüyor mantıklı bi öneri değil

4k monitörlerin fiyatı neden baksa 35 40kdan baslıyor adam 110a sistem dizmek istediğini söylüyor mantıklı bi öneri değil
sen o sistemle eğer ki 2k monitör kullanıyorsan sistemin yarısı çöpe gitmiştir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1080p 2k arası olan fark ile 4k bir oyun oynamanın farkı bambaşka

zaten şuan 4k için güclü bir sisteme ihtiyacın var ayar kısıp performans modda oyun oynayacaksan bence 4k nın mantığı yok sisteme göre
DLSS üzerinden örnek veriyorum tekrar söylüyorum bunu 4K DLSS performans > 2K DLAA. FSR AA = Dlss Quality'e denk yani 4K FSR Balanced/Performance > 2K FSR AA olacak görüntü kaybın yok performance yazdığına bakma

Adamın bütçesi içinde mantıklı öneri değil kart içinde mantıklı öneri değil. Ayrıca oled istiyor 2k oledler zaten 25-30k 4k alıp gpudan mı kısacak para yetiştirmek için bu adam?

Kardeşim sen 4k oyna 60 fps alırken fsr aç ne varsa aç 100fps toplamaya uğraş. 2K nativede yeterli performans almak varken herkesin kendi tercihi bu ama insanlara önermeyin.
Sadece FSR bile çoğu durumda yetiyor 100 FPS almaya. Daha iyi bir seçeneği var adamin bundan dolayı öneriyoruz. Ayarlardan fsr ı Balanced alıp bir kaç ayarı Ultradan High yada very higha cekmek çok mu zor ne bu ultra takıntısı

yav rx6800xt ile fsr kaliteden aşağı düşmeden tüm piyasada ki oyunları oynadım sadece raytraycıng açmayıp bazı ışıklandırma ayarlarını ultradan yükseğe çekerek bunlar 4k oyun hiç oynamadılar galiba hayatında arada ki farkı bilmiyorlar

no şuan 1080p 380hz kullanıyorum yanına 1 tane daha monitör alıcam hikayeli ve film vesaire için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,445
Üyeler
195,628
Son üye
OneTapperX
Geri