hakanoncul9
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,309
bende de var 7800x3d ile kullanıyorum
Hocam aynı şekilde bende 120 se ile arada kaldım fakat görüntü olarak çok yer kapladığı için aldım oyunda yükte iken bile 860rpm civarında dönüyor yazılımla en sona çekersen 2700 küsüre çıkıyor çok sesli ama çok sessiz artırmadan rahatlıkla kullanabilirsin ben çok memnunumSon hızda fanlar ne kadar sesli acaba? Ben de aynı işlemci ile kullanmak için Phantom spirit 120 Evo aldım ama son zamanlarda sıvı soğutma indirimleri kafamı karıştırıyor, geçmeye değer mi diye?
O zaman fanların da balans var reis garantiye gönder senin elinden gelen bir şey olmaz fanlardaki balans bozuksa ki o titremeyi balans bozukluğu yapar anlattıgın gibiyse yanihava sogutma montajı yap gıbı mı dıyorsun yanı 1350rpm ustune cıkınca kafayı yemeye baslıyor fanlar mesela o tıtreme olayı 1300 rpmlerde olurken 2100 rpmlerde olmuyor
hocam acılırkenkı sesını eklemeye calısacagımO zaman fanların da balans var reis garantiye gönder senin elinden gelen bir şey olmaz fanlardaki balans bozuksa ki o titremeyi balans bozukluğu yapar anlattıgın gibiyse yani
O zaman fanların da balans var reis garantiye gönder senin elinden gelen bir şey olmaz fanlardaki balans bozuksa ki o titremeyi balans bozukluğu yapar anlattıgın gibiyse yani
o sesle karşılaşmıştım fanların pwm de en düşük sinyal gücünde çıkardığı bir ses hepsinde olmuyor ama bazılarındada oluyor. Rahatsız ediyorsa garantiye yolla. Ful hızda falan asla gelmemeli bu ses
tusa basip bilgisayar acilirken o ses fandan geliyor
dedıgım gıbı 2100rpmlere cektıgımde gelmıyor ama 1300rpmlerde cok seslı herhangı bır cozum yolu varmıo sesle karşılaşmıştım fanların pwm de en düşük sinyal gücünde çıkardığı bir ses hepsinde olmuyor ama bazılarındada oluyor. Rahatsız ediyorsa garantiye yolla. Ful hızda falan asla gelmemeli bu ses
1300 rpm de o tıkırtı sesi geliyor mu diyorsun ? o zaman sorunlu hocam garantiye yolla veya ek fan al ses çıkanları değiştir.dedıgım gıbı 2100rpmlere cektıgımde gelmıyor ama 1300rpmlerde cok seslı herhangı bır cozum yolu varmı
1300 rpmlerde bu tıkırtı sesı yok ama fanları tıtrıyor1300 rpm de o tıkırtı sesi geliyor mu diyorsun ? o zaman sorunlu hocam garantiye yolla veya ek fan al ses çıkanları değiştir.