🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

bende de var 7800x3d ile kullanıyorum

Son hızda fanlar ne kadar sesli acaba? Ben de aynı işlemci ile kullanmak için Phantom spirit 120 Evo aldım ama son zamanlarda sıvı soğutma indirimleri kafamı karıştırıyor, geçmeye değer mi diye?
Hocam aynı şekilde bende 120 se ile arada kaldım fakat görüntü olarak çok yer kapladığı için aldım oyunda yükte iken bile 860rpm civarında dönüyor yazılımla en sona çekersen 2700 küsüre çıkıyor çok sesli ama çok sessiz artırmadan rahatlıkla kullanabilirsin ben çok memnunum

İndirim biraz daha devam eder umarım param yok bu aralar :D

hava sogutma montajı yap gıbı mı dıyorsun yanı 1350rpm ustune cıkınca kafayı yemeye baslıyor fanlar mesela o tıtreme olayı 1300 rpmlerde olurken 2100 rpmlerde olmuyor
O zaman fanların da balans var reis garantiye gönder senin elinden gelen bir şey olmaz fanlardaki balans bozuksa ki o titremeyi balans bozukluğu yapar anlattıgın gibiyse yani

O zaman fanların da balans var reis garantiye gönder senin elinden gelen bir şey olmaz fanlardaki balans bozuksa ki o titremeyi balans bozukluğu yapar anlattıgın gibiyse yani
hocam acılırkenkı sesını eklemeye calısacagım

tusa basip bilgisayar acilirken o ses fandan geliyor

19391.webp

Fiyatına bakılınca acaba dandikmi izlenimi veriyor ama elinize aldığnızda kaliteli hissetirdiğini söyleyebilirim , ileriye dönük olarak aldım 10400f işlemciyi cs2 ve valorant testlerimde 44 dereceyi geçirmedi , ileride alacağım işlemciye hazırlık olsun diye almıştım ben beğendim çok sesili değil , şuanlık sesini çok duymadım diyeyim , alacak arkadaşlara önerebilirim . Siyahını 2480 e almıştım.

selam ryzen 5 7600 kullanacağım pcmde cok yüksek bir soğutma istemiyor o yüzden kule tipine gitmeyi tercih ettim ama fiyatta iyi napmalıyım sizce kule tipi yetermi çekeyimmi 1 tane birde nzxt h9 flow mid tower kasaya olurmu bu ?

Son düzenleme:

tusa basip bilgisayar acilirken o ses fandan geliyor
o sesle karşılaşmıştım fanların pwm de en düşük sinyal gücünde çıkardığı bir ses hepsinde olmuyor ama bazılarındada oluyor. Rahatsız ediyorsa garantiye yolla. Ful hızda falan asla gelmemeli bu ses

o sesle karşılaşmıştım fanların pwm de en düşük sinyal gücünde çıkardığı bir ses hepsinde olmuyor ama bazılarındada oluyor. Rahatsız ediyorsa garantiye yolla. Ful hızda falan asla gelmemeli bu ses
dedıgım gıbı 2100rpmlere cektıgımde gelmıyor ama 1300rpmlerde cok seslı herhangı bır cozum yolu varmı

dedıgım gıbı 2100rpmlere cektıgımde gelmıyor ama 1300rpmlerde cok seslı herhangı bır cozum yolu varmı
1300 rpm de o tıkırtı sesi geliyor mu diyorsun ? o zaman sorunlu hocam garantiye yolla veya ek fan al ses çıkanları değiştir.

1300 rpm de o tıkırtı sesi geliyor mu diyorsun ? o zaman sorunlu hocam garantiye yolla veya ek fan al ses çıkanları değiştir.
1300 rpmlerde bu tıkırtı sesı yok ama fanları tıtrıyor

Geri