🔥İndirim MSI MAG 271QP QD-OLED X24 24.205TL ( PEŞİN 9 TAKSİT FIRSATI VAR )

ogibey

80+
Reaksiyon skoru
55
Son 6 ayın en düşük fiyatı . Aktif olarak kullanıyorum çok memnunum peşin 9 taksit avantajı var.

Başlıca özellikleri : Glossy Oled , 240 Hz , 0.0.3 Ms , MSI 3 yıl yanma garantisi ile geliyor.

hb'de de aynı fiyat yapıkrediyle alacak varsa peşine 9 var orda da.

trendyol plus a özel 24,205 TL olmuş 4 saat sonra bitecek indirim

Oled monitör önermiyorum. Pixel Bakımını sürekli yapmanız lazım. Parlaklık değerleri düşük. Bende oluşan Pixel Stuck 2 aydır geçmedi bir piksekde mavi renkte takılı kaldı. Yavaş yavaş parlaklığı düşmeye başlayacak kullandıkça (ömürleri düşük çünkü). Şuan ben acımadan son parlaklıkta kullanıyorum laptoptaki parlaklık bu monitörden kat kat daha iyi. Param çok umrumda değil diyorsanız alın.

Oled renk kalitesi olarak çok iyi, ışık sızması falan olmadığı için güzel görüntü alıyorsunuz. tercih meselesi.

Pixel Stuck için denemediğim yöntem kalmadı elimde kalıcak diye ellemiyorum monitörü. Garanti içinde 3-5 tane istiyorlar diye biliyorum. Samsung'u aradım çözüm bulamadılar. 1 pixel içinde uğraşmak istemedim.

niye kumar olsun ya samsung ya da lg oled kullanacak, dünyada 2 tane oled üreticisi var, panel teknolojisine bakmak lazım, kaldı ki şu anda pek sıkıntılı oled kalmadı piyasada

Oled monitör önermiyorum. Pixel Bakımını sürekli yapmanız lazım. Parlaklık değerleri düşük. Bende oluşan Pixel Stuck 2 aydır geçmedi bir piksekde mavi renkte takılı kaldı. Yavaş yavaş parlaklığı düşmeye başlayacak kullandıkça (ömürleri düşük çünkü). Şuan ben acımadan son parlaklıkta kullanıyorum laptoptaki parlaklık bu monitörden kat kat daha iyi. Param çok umrumda değil diyorsanız alın.

Oled renk kalitesi olarak çok iyi, ışık sızması falan olmadığı için güzel görüntü alıyorsunuz. tercih meselesi.

Pixel Stuck için denemediğim yöntem kalmadı elimde kalıcak diye ellemiyorum monitörü. Garanti içinde 3-5 tane istiyorlar diye biliyorum. Samsung'u aradım çözüm bulamadılar. 1 pixel içinde uğraşmak istemedim.
5 ayrı oled monitör kullandım dediğin sorunların 1 tanesi bile başıma gelmedi.

altını doldurur musun?
Tabii, 2 kez aldım; 2 kez homojensizlik sorunu oluştu QD OLED’de renk filtreli WOLED yapısı olmadığı ve quantum dot dönüşümü daha homojen ışık verdiği için gri tonlarda bant çizgi homojensizliği genelde daha az görünür. Fakat o da neyin nesi MAG serisi giriş-orta seviye bir ürün olduğu için QC sinek avlıyor. İki cihazda da "Merhabalar" diye hem oyunlarda hem arayüzlerde kendini belli eden sütunlarla cebelleştim. Sonra iade ettim. Her OLED'de uniformity vardır ancak WOLED kadar değil ve 2 üründe de bu olması kesinlikle şans değil kalite kontrol ekibinin giriş-orta seviye cihazlarda ince eleyip sık dokumadığını kanıtlıyor. Bunun yerine Dell veya ASUS ACDMS (2 gün önce HB'de 27 bin TL idi) alın. Ucuz etin yahnisi pek yavan olur. OLED zaten keyif ürünüdür 25 civarını gözden çıkaran 28'i de gözden çıkarır. Hatta 30 bine yaklaştıkça 2k almak da mantıksız.

Geri