🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

hocam biraz konu dışı olabilir ama sormak istiyorum. 7800x3d var şu an 120m asus tuf sıvı sogutucu kullanıyorum tide durumda derece bu aralarda 360 mm bi sogutucu zorunlulukmudur ? teşekkürler (matx anakart)
1778256096667.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

almazsam ne gibi bi problemle karşılaşırım

1300 rpmlerde bu tıkırtı sesı yok ama fanları tıtrıyor
Hocam titreme vertikal mi horizontal mi önemli olan o, birini çıkarıp elinize alıp kasayı çalıştırın horizontal yalpalıyorsa sıkıntı ama buradan bir şey diyemem ellemem lazım. Belki normal dönüyor siz titriyor sanıyorsunuz. Bence ses yapmıyorsa çok da takmayın kafaya. bozulursa ilerde değiştirirsiniz en kötü.

Hocam titreme vertikal mi horizontal mi önemli olan o, birini çıkarıp elinize alıp kasayı çalıştırın horizontal yalpalıyorsa sıkıntı ama buradan bir şey diyemem ellemem lazım. Belki normal dönüyor siz titriyor sanıyorsunuz. Bence ses yapmıyorsa çok da takmayın kafaya. bozulursa ilerde değiştirirsiniz en kötü.
nasıl anlayacagım horizontal olup olmadıgnı

hocam biraz konu dışı olabilir ama sormak istiyorum. 7800x3d var şu an 120m asus tuf sıvı sogutucu kullanıyorum tide durumda derece bu aralarda 360 mm bi sogutucu zorunlulukmudur ? teşekkürler (matx anakart)Alıntıyı görüntüle

almazsam ne gibi bi problemle karşılaşırım
Lianli ga 2 lite 360 performance, Deepcool LT720 360mm, Ocypus Sigma L36 PRO, Arctic LF3 360 gibi soğutuculara bak 5000'e kadar bulabilirsin kutusu açılmamış sıfır olanlarını sarı siteden.
120 kurtarmaz, asus tuf hiç kurtarmaz

Lianli ga 2 lite 360 performance, Deepcool LT720 360mm, Ocypus Sigma L36 PRO, Arctic LF3 360 gibi soğutuculara bak 5000'e kadar bulabilirsin kutusu açılmamış sıfır olanlarını sarı siteden.
120 kurtarmaz, asus tuf hiç kurtarmaz
hocam bu indirimli olan ocypusu aldımda, işe yarar mı

o çok sağlam bir soğutucu dostum, techpowerup incelemelerinde top 5 içerisinde
tamam hocam çok teşekkürler vakit harcayıp cevapladığın için iade edip etmemekte kararsızdım sayende kararı verebildik.

o çok sağlam bir soğutucu dostum, techpowerup incelemelerinde top 5 içerisinde

Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL hocam bunu aldım doğru deil mi pro sandın galiba

Ekler

• 1778258263982.webp
    1778258263982.webp
    27.8 KB · Hit: 46
eline alınca yere paralel tut, sağa sola yalpalıyorsa horizontal.
hocam dedıgnız gıbı yaptım fanı soktum tıkırtı sesı gelen fanı onda oyle yalpalama hareketyı yapmadı fan. bu yalpalama hareketı nasıl bırsey ornek vıdeo vs varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,534
Üyeler
195,041
Son üye
Beerkzebub
Geri