ASUS TUF A16 Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD RTX 5060 8GB 16" FHD+Freedos - 52.979 TL

62 ye var ama ram16 ssd500
Pil ömrü güzel olsa gözüm var onlarda da işte pil ömrü benim için önemli. Çok bir taşınabilirlik ihtiyacınız yoksa tercih edilir tabi. Ekranı falan da daha güzel.

62 ye var ama ram16 ssd500
Tercihe bağlı bana göre 5060 ve 5070 arası çok aşırı fark yok ve asus tercih ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pil ömrü güzel olsa gözüm var onlarda da işte pil ömrü benim için önemli. Çok bir taşınabilirlik ihtiyacınız yoksa tercih edilir tabi. Ekranı falan da daha güzel.
Pil ömrü gaming laptoplarda çok iddiali değil asus yine diğerlerine göre daha avantajlı çünkü 90wh pille geliyor çoğu modeli v__ hariç

Hocam sırf oyun içi alıtorsan laptop alma bende excalibur laptop var hem oyun oynarım hem ders çalışırım diyordum 4-5sene oldu alalı haala duruyor artık fps fln düşüyor donma oluyor kasma oluyor ısınıyor en iyisi git masaüstü bilgisayar al araştır bak en iyisini alırsın

Hocam sırf oyun içi alıtorsan laptop alma bende excalibur laptop var hem oyun oynarım hem ders çalışırım diyordum 4-5sene oldu alalı haala duruyor artık fps fln düşüyor donma oluyor kasma oluyor ısınıyor en iyisi git masaüstü bilgisayar al araştır bak en iyisini alırsın
Ben kardeşime işi için bakıyorum hocam. Onun için pil ömrü de önemli. Harici grafik kartına da ihtiyacı var vs. Laptop'u ben de oyun için almayı uygun bulmuyorum ama ihtiyaçlar işte🙂.
Sizin laptop'un bakım zamanı gelmiş olabilir. Özellikle ısınma için güzel bir temizlik ve iyisinden termal macunu değişimi ile cihazınız rahatlar.

Konudaki asus tuf hafif işlerde 8-9 saat dayanır. Pili daha iyi giden gaming laptop bulamazsınız.

Pil ömrü gaming laptoplarda çok iddiali değil asus yine diğerlerine göre daha avantajlı çünkü 90wh pille geliyor çoğu modeli v__ hariç
Konudaki asus tuf hafif işlerde 8-9 saat dayanır. Pili daha iyi giden gaming laptop bulamazsınız.
Ryzen 7 260 veya 350, intel cephesinde 255h falan pil ömrü açısından güzel süreler vaat eden işlemciler. Asus ekstra 90wh pil koymuş. 5070'li versiyonun incelemesinde 10 saati geçiyor wifi ile nette dolanma testinde. Öte yandan hx işlemcili intel,amd laptoplar 2-3 saati anca buluyor 😢.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,723
Üyeler
195,132
Son üye
Nuerina
Geri