Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

klavye güzelmişte bu ara limiti aştık ya
Klavye değer mi yoksa g75 pro black pink mi alsam ya
Klavye için sıcak fırsat konuma bakın arkadaşlar bu fiyata ekstra 1527TL nakit iade kampanyası mevcut

Klavye için sıcak fırsat konuma bakın arkadaşlar bu fiyata ekstra 1527TL nakit iade kampanyası mevcut
bana aradaki farkı aylar sonra vermeleri benim zararıma ben o parayı zaten o süreden en az 3 katına çıkarırırm

bana aradaki farkı aylar sonra vermeleri benim zararıma ben o parayı zaten o süreden en az 3 katına çıkarırırm
süre hakkında bilgim yok ama Requim kodları hızlı gelmişti bununda hızlı yürütüleceğini düşünmek istiyorum

Bana da uzunluğu problem değil ama genişliği az olacak bir kasa lazım var mı aklınızda bişey
benim baktığım kriter ATX ve FP olması hocam birde PSU şuan için boyu eni hiç baktığım şeyler değil. ama bir otomasyon yapılabilir ben bir çalışayım buna.

Redragon K552-KR Red Switch iyi midir uygun fiyatlı klavye arıyorum da

Gaming gecesinde sürekli Lian li lancool III görmekten bunalmıştım, 1 ay önce alma kararı aldım ve 1 aydır koymuyorlar :)

bu kasa gelmiş güzel bir indirim gelirse alınır mı? veya bunun dışında başka alınabilicek ne gibi bir sistem var önerileriniz varmı?
50nin altına düşerse alınır gibi duruyor. 1 tb da ssd var.

Sanırım dünyanın en güzel 5060 ti ekran kartı modeli bu ya bakalım kaça düşecek. Eğer güzel bir fiyata inerse eşime beyaz sistem gelir.
34 e 5070 colorfull beyaz aldık şu an bu düşse bile pahalı

Geri