50 kuruş onlarYer yön algımı kaybettim bu ne Allah aşkına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onlardamı 1 TL oldu
50 kuruş onlarYer yön algımı kaybettim bu ne Allah aşkına
Onlardamı 1 TL oldu
Öyle bir şey olsaydı bende beklerdim de tüm Türkiye ayaklanacağı için ve stok 100 falan olacağı için bize gelme ihtimali yokLimk hangi urundu
Yok be nerde
Vallamı50 kuruş onlar
Çok zor yaMembran klavye umarım steelseriesinkidir![]()
Razere şükretmen gerek birde stelseries mi bekliyon sen dua et de https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-hytech-hyk-46-mavi-kablolu-oyuncu-si-fiyati,409436695.html falan gelmesinMembran klavye umarım steelseriesinkidir![]()
Nerden biliyon reis![]()
GamePower Ogre RGB 60M Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
GamePower Ogre RGB 60M Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Buymuş
Ben bunu bi aşağılama olarak görüyorum. Verdikleri şey bi plastik parçası ve insanları kendine muhtaç ediyorlar 30dk sitede f5 attırıp.1000 liralık ürünü, 1 liradan 1000 tane satacaklarına 500 liradan 3-5 bin tane satsalar, hem onlar hem de tüketici kazanır. Şu 1 liraya ürün satma olayı terbiyesizlikten başka bir şey değil.
Ben olsam beklemem okadar hadi işlemci falan olsa neyse 2 kıytırık klavye için okadar bekleyememBen bunu bi aşağılama olarak görüyorum. Verdikleri şey bi plastik parçası ve insanları kendine muhtaç ediyorlar 30dk sitede f5 attırıp.
Klavye hangisi olacakmış beyler bilen var mı ya
Reis bilseler bile soylemezlerkiKlavye hangisi olacakmış beyler bilen var mı ya