Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 706
Yav 100 lira için değer mionun bile binlerce talibi olur
Yav 100 lira için değer mionun bile binlerce talibi olur
öfff varya süperler. Mchose g75 procuyum ben. Klavyeyi 1 metre yüksekten düşürdüm hiç bir şey olmadıBen olsam Gaming genin 3000-3500 arası AKKO klavyelerininden alırım birtane keyfime bakarım
sokakta 1 poşet dolusu 10 tl dağıt kişi başı bir tane vermek şartıyla adamın kolunu koparırlar burda fiziksel bir varlık yok açız biz açYav 100 lira için değer mi
AKKOlar da yanlış bilmiyorsam 8 k ydi o hiz seysi adını unuttum şimdi birde PC hocası reklamını yapmıştıöfff varya süperler. Mchose g75 procuyum ben. Klavyeyi 1 metre yüksekten düşürdüm hiç bir şey olmadı. Sağlamlık testini yaptım yani.
Hayatta o 1 tane olmaz o poşeti çalarlar sonra izdiham a baksokakta 1 poşet dolusu 10 tl dağıt kişi başı bir tane vermek şartıyla adamın kolunu koparırlar burda fiziksel bir varlık yok açız biz aç
Ürün araştırılır
Tahminler yapılır
indirim beklenir
5-10 dk öncesinde site çöker
girebilenler alır
alamayanlar firmaya laf eder
sahibindene koyanlara ve birden fazla alanlara laf atılır
kapanış
Umarım ihtiyacı olanlar alır
@thepublicman önceki konuya yazdığın yazıyı bulamadım burayada atsana saat saat ne olacağını özetliyordun
RezBeyler web sitesinden mi alınıyor uygulanmadan mı
Zaten ülkeye wraith ve gaminggen girdiğinden beri klavye çeşitleri eksik olmuyor malesef rampage gamepower gibi markaların yüzüne bakılmaz.
belli kanka değişmezse JDK104klavye belli mi yoksa bunlardan biri mi olacak?
Alıntıyı görüntüle