Hocam bu hafta indirimden çok bindirim var sanki ya. Birkaç ürün dışında sanki indirim yok. Hatta lexar ramler aktif olarak 21k itopyada bunlar 27 ye listelemişler. 5060Ti lar 27.5-30 civarı konulmuş. İşlemcilerde ufak bir indirim var 5070Ti ve 5080 leri vatandan alan daha ucuza alıyor. En gözüme çarpan 5050 oldu sanki o iyi düşmüş.bir kaç güncelleme yaptım sistemde saat 10 da Direkt buraya göndericek indirimli ürünleri indirim oranına göre sıralayarak( Umarım
) benim takibini yaptığım haftalarda en düşük fiyat ya da en düşük fiyat ile aynı ise fiyat kısmı yeşil renk olacak. İlk defa geldiyse ürün Turuncu yazacak. Diğer haftalardan yüksek fiyat gelirse Kırmızı yazacak.
Dibin dibi, alternatifi 9700X o da dip. İşlemci fiyatları çok düştü ve düşmeye devam ediyor.7800x3d fiayt iyi mi
çok detaylı bakamadım SSD var birde kasa gözüme çarptı valla sitede fotoğraflar gözükmüyor incehesap tepki vermediği içinHocam bu hafta indirimden çok bindirim var sanki ya. Birkaç ürün dışında sanki indirim yok. Hatta lexar ramler aktif olarak 21k itopyada bunlar 27 ye listelemişler. 5060Ti lar 27.5-30 civarı konulmuş. İşlemcilerde ufak bir indirim var 5070Ti ve 5080 leri vatandan alan daha ucuza alıyor. En gözüme çarpan 5050 oldu sanki o iyi düşmüş.
Katılıyorum 6 taksit yapmaları lazım başka kartlarada , diğer yerlerde sunuyorlar bunlarıParaf dışı taksit yok, bu yönde bir çalışmaları da yok. Bu yüzden aylardır tek bir alışveriş bile yapmadım. Ancak taksit olursa yaparım.
taksit olmadıgı sürece mantıklı değil benceDibin dibi, alternatifi 9700X o da dip. İşlemci fiyatları çok düştü ve düşmeye devam ediyor.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
aldım hocam sağolDibin dibi, alternatifi 9700X o da dip. İşlemci fiyatları çok düştü ve düşmeye devam ediyor.