xahmetr
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Kullandığı markalara da pek güvenmiyorum9070xt söylediğin iki karttanda iyi saçma driver sorunlarından korkuyorsan son modellerde çok az görülüyor
Kullandığı markalara da pek güvenmiyorum9070xt söylediğin iki karttanda iyi saçma driver sorunlarından korkuyorsan son modellerde çok az görülüyor
vatanda 5070ti daha uygun şu anGigabyte B850M EAGLE WIFI6E GEN5 AM5 DDR5 ve GAINWARD Geforce RTX 5070 Ti Phoenix-S 16GB kombosu yapılır mı değer mi bu indirime fiyatlarına yoksa beklemek mi mantıklı?
nasıl yani ? soğutma performansı diyorsanız bu modelin soğutma performansı iyiKullandığı markalara da pek güvenmiyorum
çok teşekkürlerLian li o zaman hocam, beyaz kasaya siyah sistem bilemedim. Lian lide RGB var, daha küçük kompakt bir kasa h7 flowa göre. Boyut da farklı yani karar vermede o da yardımcı olur.
muadil yok gibi sff tarzında kartlar belki de diğerlerine zam gelmiş sanırımvatanda 5070ti daha uygun şu an
olabilirmuadil yok gibi sff tarzında kartlar belki de diğerlerine zam gelmiş sanırım
hangi kampanya reisgigabyte monitor alınır mı sızce axess kampanyası var 2700 e gelıcek ?
Asrock ve Powercolor markalarını söylüyorum kral hadi anakartı 490 tl verip msi yapabiliriz de kasayı da vento yapabiliriz fsp psulu olan +970e Soğutucu da XPG Maestro plus olabilir Total 70.744 tl oluyor öylenasıl yani ? soğutma performansı diyorsanız bu modelin soğutma performansı iyi
zaten 60 70 k arası sistem demiştinAsrock ve Powercolor markalarını söylüyorum kral hadi anakartı 490 tl verip msi yapabiliriz de kasayı da vento yapabiliriz fsp psulu olan +970e Soğutucu da XPG Maestro plus olabilir Total 70.744 tl oluyor öyle
Bu nasıl peki İşlemci kasa ssd soğutucu ve anakart değiştirdimzaten 60 70 k arası sistem demiştin