24 inç oled monitör olmaması hakkında

Atlas Savaş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Fps oyunları oynayan biri olarak 27 inç monitör büyük geliyor ama aynı zamanada oled ekrana da geçmek istiyorum gel gör ki 24 inç oled monitör yok piyasada direkt üretmemiş adamlar böyle bir ürün neden abi neden amerikanın parmağı mı var acaba

emin değilim ama diğer panellerdeki gibi arkadan ışıklandırma yok, her piksel için bir led yerleşitriliyor. buda alan gerektiren bir durum, malum rgb ledlerinde küçülebileceği maks bir boyut var. günümüz teknolojisi ledleri o kadar üretebiliyor heralde. emin değilim sadece tahimini görüşüm.

emin değilim ama diğer panellerdeki gibi arkadan ışıklandırma yok, her piksel için bir led yerleşitriliyor. buda alan gerektiren bir durum, malum rgb ledlerinde küçülebileceği maks bir boyut var. günümüz teknolojisi ledleri o kadar üretebiliyor heralde. emin değilim sadece tahimini görüşüm.
Vay be marsa giden teknoloji 24 inç oled monitör yapamıyor :)

Gerek yok 24"moduna olan bir sürü model var.

Bende 24 inc monitör arıyorum. Full fps oyunları oynayan biri olarak 27 büyük geliyor. 24 inc yüksek hz ne önerirsiniz

Bende 24 inc monitör arıyorum. Full fps oyunları oynayan biri olarak 27 büyük geliyor. 24 inc yüksek hz ne önerirsiniz
https://www.gamer.gen.tr/aoc-25g4ku...ips-gaming-monitor_u56117?ref=akakce&v=1.65.6 YAPIŞŞŞ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_3532.webp

Chat gpt cevabı aynı zamanda önümüzdeki yıllar üretilebilir diyor ne yapsak beklesek mi 3-5 yıl :)

hocam bende yeni monit almayı düşünüyorum şu sıralar, ve cs gibi rekabetçi oyunlar da oynayan biriyim. 27" çok büyük mü geliyor gerçekten, şu güne kadar sadece 24.5" ve 23.6" kullandım bazen böyle boş boş bakınırken bile 24" geniş ekranmış haa dedirtiyor. deneyimleriniz nasıl 27" çok büyük mü hissettiriyor

420Hz O.C yalnız dikkat dostlar, panelin kendisi kaç hz o yazmıyor. 420hz yi overclock ile beraber veriyor

hocam bende yeni monit almayı düşünüyorum şu sıralar, ve cs gibi rekabetçi oyunlar da oynayan biriyim. 27" çok büyük mü geliyor gerçekten, şu güne kadar sadece 24.5" ve 23.6" kullandım bazen böyle boş boş bakınırken bile 24" geniş ekranmış haa dedirtiyor. deneyimleriniz nasıl 27" çok büyük mü hissettiriyor

420Hz O.C yalnız dikkat dostlar, panelin kendisi kaç hz o yazmıyor. 420hz yi overclock ile beraber veriyor
Neğğ diyoğ oğlum oc moc diyo... Eğer aradığın şey daha ucuz bir şeyse foruma özel kısmındaki 4 bin TL'ye 180hz lik monitöre bakabilirsin.

Kanka kişiden kişiye çok değişkenlik göstermekle beraber eğer fps oynuyosan ve monitöre yakın duruyorsan 27 büyük geliyo istersen almadan önce bi internet kafeye falan gidip test et

Fps oyunları oynayan biri olarak 27 inç monitör büyük geliyor ama aynı zamanada oled ekrana da geçmek istiyorum gel gör ki 24 inç oled monitör yok piyasada direkt üretmemiş adamlar böyle bir ürün neden abi neden amerikanın parmağı mı var acaba
üretimi daha masraflı 27inch den daha pahalıya satması gerekir buda tüketici de tepki yaratır hiç bir markada o topun altına girmez:D

Hocam fps oyunları için en ideal 24inc. 27 büyük geliyor. Bu arada panelin kendisi 400hz oc ile 420 oluyor. 400 yeterli zaten oc ye gerek yok. Ama karar veremedim. Asus rog monitör düşünüyordum ama buda fiyat performans gibi duruyor

Seneye gelecek deniyor ben de seneye gelir diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,800
Üyeler
195,165
Son üye
idrwin
Geri