❌İndirim Bitti! Segotep FZ6 Pro Çift Kule Hava Soğutucu 1400 TL !🔥

235W max TDP olan bir soğutucu ile test sonuçları. Ne marjinalliği?
bu ne olm ahahahahhaha
adam 75 derecede oyun oynuyor bunun neresi normal?
“Ucuz mal alacak kadar zengin değilim” lafı boşuna söylenmiyor. Sürekli 75 derecede oyun oynamak işlemcinin uzun vadeli ömrünü doğrudan etkileyebilecek bir durumken, insanlar sırf birkaç kuruş daha az harcasın diye hava soğutma önermek bana mantıklı gelmiyor. 2-3 bin lira daha verip kaliteli bir AIO almak hem sıcaklığı düşürür hem sistemi daha sessiz çalıştırır hem de işlemciyi uzun yıllar daha sağlıklı kullanmayı sağlar.

bu ne olm ahahahahhaha
adam 75 derecede oyun oynuyor bunun neresi normal?
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim demişler, sürekli 75 derecede oyun oynamak demek işlemcinin ömrünü kısaltmak demek, 2-3 daha verip AIO soğutucu almak yerine insanlara hava soğutma önermeniz çok garip geliyor bana
Okuduğunu anlama sorunun var galiba. "Sıvı soğutucuları içim hiç almıyor. 9800x3d soğutur mu." diye sorulmuş alıntılanan mesajda. 9800x3d'ye ne soğutucu önerirsiniz diye konu mu açılmış sanki burada, kim neyi öneriyor? Sıvı soğutucuyu için almıyor, alınır mı diyor. 9800x3d'ye sıvı soğutucu alacağım ne alayım diyen birine giriş seviyesi sıvı soğutucu öneriyoruz sanki. Az çok 9800x3d'ye soğutucu ne alınır diye Google'a yazabilecek kadar kafası basıyordur herhalde, bir senin çalışmıyor "olm aahahahaha". Engel sistemi vardır umarım bu forumda. (Varmış, hayırlı işler.)

@anlove evet aynısının beyazı yaz ayından beri kullanıyorum. phantom spirit ayarında soğutucu

Okuduğunu anlama sorunun var galiba. "Sıvı soğutucuları içim hiç almıyor. 9800x3d soğutur mu." diye sorulmuş alıntılanan mesajda. 9800x3d'ye ne soğutucu önerirsiniz diye konu mu açılmış sanki burada, kim neyi öneriyor? Sıvı soğutucuyu için almıyor, alınır mı diyor. 9800x3d'ye sıvı soğutucu alacağım ne alayım diyen birine giriş seviyesi sıvı soğutucu öneriyoruz sanki. Az çok 9800x3d'ye soğutucu ne alınır diye Google'a yazabilecek kadar kafası basıyordur herhalde, bir senin çalışmıyor "olm aahahahaha". Engel sistemi vardır umarım bu forumda. (Varmış, hayırlı işler.)
ahahah tamamdır dostum

Sıvı soğutucuları içim hiç almıyor. 9800x3d soğutur mu.
kasa fanların iyiyse soğutur. tabii işlemci stok ayarlarda kullandığını varsayarak söylüyorum

Hocam bu aralar iyice saçma sapan araştırmadan fikir veriyorlar hiç uğraşma , geçen ryzen 5600 (65 tdp ) için biri en pahalı macun önermişti adama bide soğutucusu burst assasine olmasına rağmen . 120 için bu kadar yüksek bütçeye gerek olmadığını anlatamıyorsun.

Bu soğutucuyu kullanıyorum ve kesinlikle önermem çok sesli.

Muadili Phantom Spirit ve Peerless Assassin arkadaşlar öyle düşünün. Bu fiyata hiç düşünmeyin alın.

Hocam bu aralar iyice saçma sapan araştırmadan fikir veriyorlar hiç uğraşma , geçen ryzen 5600 (65 tdp ) için biri en pahalı macun önermişti adama bide soğutucusu burst assasine olmasına rağmen . 120 için bu kadar yüksek bütçeye gerek olmadığını anlatamıyorsun.
İnsanlar verdiği paranın hakkını alsın, aldığı şeyleri uzun süre kullansin, sık değiştirmek zorunda kalmasın diye iyi önerilerde bulunuyoruz. Aradan birkaç sene geçip yenisini almak zorunda kalınca manası olmuyor çünkü. 9800X3D F/P bir işlemci mi de, adama evet soğutur diyelim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,624
Üyeler
195,082
Son üye
Enes0234
Geri