Sanjex
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
satıcı dfs sorun olmazKonusu açıldı fakat pttavm'den kendim bile ürün satsam kalkıp almam öyle böyle tekinsiz duruyo
gerçekten öyle nedense bende n11 ve pttavm sitesine güvenemiyorum tekin hissettirmiyor sebepsiz bi güvensizlik hissi veriyorlar n11 den alışverişlerim oldu şükğr şimdiye kadar intenet alışverişlerinde dolandırılma yada bozuk ürün aldığım vs olmadı ama yine de bu 2 siteye güvenemiyorum 500 1000 fazla veririm mümkünse başka yerden alırım.Konusu açıldı fakat pttavm'den kendim bile ürün satsam kalkıp almam öyle böyle tekinsiz duruyo
Konusu açıldı fakat pttavm'den kendim bile ürün satsam kalkıp almam öyle böyle tekinsiz duruyo
ben zamanında kulaklık aldım sıkıntı yaşamadım valaKonusu açıldı fakat pttavm'den kendim bile ürün satsam kalkıp almam öyle böyle tekinsiz duruyo
benimde almaya niyetim var 3k ya am5 anakart aldım bakalım sistemi yenileyecem sizce tr fiyatı globaldaki kadar düşermi?Daha önce de yazmıştım. Bu indirimler firmaların babasının hayrına yaptığı indirimler değil, 9850x3D den sonra bazı işlemciler 50 dolar indirim yedi 7800x3D de o işlemcilerden biri.
Heyecan yapmayın yani seve seve düşürecekler. Daha bugün 11.5 a 2.elde 7800x3D gördüm alacaktım sonradan vazgeçtim.
ana bayilerden zatendfs bilgisayar diğer pazaryerlerinde de satışı haklısınız
İnce kaç adet çıktı fırsata