AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

(RX6700XT) Böyle bir saçmalığı yaşayan var mı bilmiyorum ama benim pc uyku modundan çıkınca kendi kendine driver siliyor bazen, cs-go'da veya youtube gibi yerlerde takılırken oluyordu daha önceden kendi kendini kapatıyordu kasa çalışmaya devam ediyordu ama görüntü yoktu kasa tuşundan tekrar başlatınca bi giriyordum yine driver kendini silmiş. Bi süredir bunu yaşamadım ama ilk cümlemde dediğimi daha bugün yaşadım. Ömrümde görmediğim saçmalıkları yaşıyorum. He bazende driver kurarken sistem kurulum ortasında kendini yeniden başlatıyor bi giriyorum driver kendini kurmamış sonra tekrar dendediğimde kuruyordu (bugün driver tekrar kurarken bunu yaşamadım ama).
Bazı psular uyku modunda çok düzensiz güç tüketimi yapabiliyor amd driverı da böyle şeyler olduğunda garip garip ya kendini siliyor ya da çökertiyor. Sanıyor ki sen OC yaptın ve bu yüzden psu güç tüketimi kafayı yedi :D. Benim tahminim bu yönde çünkü benzer sorunları yaşayanlar 650w-750w psudan 850-1000'e geçince düzeliyordu.

Bazı psular uyku modunda çok düzensiz güç tüketimi yapabiliyor amd driverı da böyle şeyler olduğunda garip garip ya kendini siliyor ya da çökertiyor. Sanıyor ki sen OC yaptın ve bu yüzden psu güç tüketimi kafayı yedi :D. Benim tahminim bu yönde çünkü benzer sorunları yaşayanlar 650w-750w psudan 850-1000'e geçince düzeliyordu.
Yok valla oc yapmadım yapma niyetim vardı ama deneme yaptım sadece kaç ghz de stabil çalışır diye sonra geri stok döndüm. 750w psu da kullandım onda da sistem kitledi kendini hiçbir şekilde açılmadı, gittim hurda fiyatına sattım yolladığım adam bu psu sorunsuz diyince bi kaynar sular indi. Sonra 550w daha kaliteli corsair'e geçtim. Uyku modu dışında cs-go falan oynarkendw oluyordu bi süredir bunu yaşamadım ama. İşin gıcık yanı sorunun yüzlerce sebepten olabiliyor olması insan ne yapacağını şaşırıyor psu ile ilgili olduğuna emin olsam gidicem alıcam 800w ama işte 750w varken aynı şeyleri yaşadığım için.

6000 serisi AMD ekran kartları kullanan arkadaşlar Intel sisteme takacaklarsa kesinlikle hızlı başlat özelliğini kapatsın windows üzerindeki, saçma sapan bir hata.

6000 serisi AMD ekran kartları kullanan arkadaşlar Intel sisteme takacaklarsa kesinlikle hızlı başlat özelliğini kapatsın windows üzerindeki, saçma sapan bir hata.
Amd tarafındada sorun yaratıyor işlemciyi sömürüyor arka planda

Selamlar konuda amacımız kimlerin hangi konuda hangi sorunları yaşadığını öğrenmek.
İnsanlarda eski serilerde kaynaklı amdye bir önyargı var.
Konunun kuralları şunlardır;
Yaşadığınız Sorunları Abartmak YASAK

Başka birisinin mesajına yok o öyle değil vari mesajlar atmak YASAK

Karşı markaya laf-iftira atmak Yasak

Konu içinde sohbet edebilirsiniz lütfen tartışmayalım eğer yaşanırsa modlarımıza bildireceğim.

Benimde yaşadığım sorunlar var
GTX 1050:Ltsc sürümlerinde driver
kurulmama ve geç boot sorunu.
RTX2060S:Ltsc sürümlerde driver kurulmama sorunu ve renk sıfırlanması.
RRTX3060Tİ:Özel çözünürlükte siyah ekran sorunu ve driverdan drivera dalgalı fps sorunu(siyah ekran hatalarında 6 7 defa format atmak zorunda kaldım)

RX6600:Afterburner ile fan ve Overclock ayarı çakışması(her açılışta) sorun çözümü Afterburner silmek
Önceki konu foruma yapılan ahlaksız saldırı sonucunda silindi yeniden açıyorum.
rx6600 daki dediğiniz sıkıntı rx6600xt serilerinde oluyor mu ya da herhangi başka sıkıntı var mı rx6600xtde

rx6600 daki dediğiniz sıkıntı rx6600xt serilerinde oluyor mu ya da herhangi başka sıkıntı var mı rx6600xtde
O amd Apple ve msi afterburner ile alakalı karta göre değişmiyor

Amd tarafındada sorun yaratıyor işlemciyi sömürüyor arka planda
tam olarak zararı nedir çok bir sorun göremedim şimdiye kadar 6800 5500 ile soru olarak soruyorum laf olarak değil açıklarsanız sevinirim

tam olarak zararı nedir çok bir sorun göremedim şimdiye kadar 6800 5500 ile soru olarak soruyorum laf olarak değil açıklarsanız sevinirim
Hocam hızlı başlatma özelliği açık olduğunda sistem her daim bir açma-kapama res durumuna karşı hızlıca açılmak için işlemciyi her daim kısıtlıyor mesela bir oyunda 150fps alman gerekirken o oyunda bazen 145fps alırsın bazende 150fpsi çok dalgalı alabilirsin çünkü işlemci max performansı vermediğinden

Hocam hızlı başlatma özelliği açık olduğunda sistem her daim bir açma-kapama res durumuna karşı hızlıca açılmak için işlemciyi her daim kısıtlıyor mesela bir oyunda 150fps alman gerekirken o oyunda bazen 145fps alırsın bazende 150fpsi çok dalgalı alabilirsin çünkü işlemci max performansı vermediğinden
Atlas-Os kullanıyorum kapalıymış zaten ondan farketmemişim yüksek ihtimal teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,036
Üyeler
196,875
Son üye
Ellegans
Geri