❌İndirim Bitti! Thermalrıght Trofeo Vision 9.16 LCD 2868 tl

smtyrdm

80+
Reaksiyon skoru
297
Bekleyen arayan arkadaslar vardi. Konusu olması lazım fakat daha da indirim oldu.

BUYUK200 kodu ile 200 tl düşüyor ve bu fiyat oluyor. Peşine 3 taksit olarak aldim.

Link
Kod birçok kategoride gecerli 2000 üstü 200 tl düşüyor.

Ekler

• 1000122315.webp
    1000122315.webp
    103.5 KB · Hit: 450
Bekleyen arayan arkadaslar vardi. Konusu olması lazım fakat daha da indirim oldu.

BUYUK200 kodu ile 200 tl düşüyor ve bu fiyat oluyor. Peşine 3 taksit olarak aldim.
estetik açısından güzel valla alınabilir

Bu yapışıyor munasıl oluyor acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1778322152791.webp

Bu şekil koyulur mu sizce ve nasıl olur?

kutudan 3m çift taraflı bantla geliyor ama yok yapiştirmam diyorsan 2 tane mini yapışkanlı havlu tutucular var ondan alip yapışıtırıp üstüne koyabilirsin :kekw:
Manyetik dediği direk yapışmaz mı kasaya? Bir de kalbosunu nereye nası takıcam anlamadım :D

Manyetik dediği direk yapışmaz mı kasaya? Bir de kalbosunu nereye nası takıcam anlamadım :D
yok manyetik değil ister anakart a bağla ister kasanin içinden ister usb ile sana kalmış dışardan ben yapıştırmadım o yapişkan bant bi ker yapıştırınca sökmesi çok ugrastirici ve leke bırakıyor bide onla ugrasmam :kekw:

yok manyetik değil ister anakart a bağla ister kasanin içinden ister usb ile sana kalmış dışardan ben yapıştırmadım o yapişkan bant bi ker yapıştırınca sökmesi çok ugrastirici ve leke bırakıyor bide onla ugrasmam :kekw:
Manyetik olmaması kötüymüş ya kasamın o alt kısmı için uygun aslında da yapıştırmak istemiyom ben de

Geri