estetik açısından güzel valla alınabilirBekleyen arayan arkadaslar vardi. Konusu olması lazım fakat daha da indirim oldu.
BUYUK200 kodu ile 200 tl düşüyor ve bu fiyat oluyor. Peşine 3 taksit olarak aldim.
Ekledim hocamlink??
Güzel olurBu yapışıyor munasıl oluyor acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu şekil koyulur mu sizce ve nasıl olur?
Güzel durur. ortamın boş kalmasını engeller.Bu yapışıyor munasıl oluyor acaba?
Alıntıyı görüntüle
kutudan 3m çift taraflı bantla geliyor ama yok yapiştirmam diyorsan 2 tane mini yapışkanlı havlu tutucular var ondan alip yapışıtırıp üstüne koyabilirsinBu yapışıyor munasıl oluyor acaba?
Alıntıyı görüntüle
Manyetik dediği direk yapışmaz mı kasaya? Bir de kalbosunu nereye nası takıcam anlamadımkutudan 3m çift taraflı bantla geliyor ama yok yapiştirmam diyorsan 2 tane mini yapışkanlı havlu tutucular var ondan alip yapışıtırıp üstüne koyabilirsin![]()
yok manyetik değil ister anakart a bağla ister kasanin içinden ister usb ile sana kalmış dışardan ben yapıştırmadım o yapişkan bant bi ker yapıştırınca sökmesi çok ugrastirici ve leke bırakıyor bide onla ugrasmamManyetik dediği direk yapışmaz mı kasaya? Bir de kalbosunu nereye nası takıcam anlamadım![]()
Manyetik olmaması kötüymüş ya kasamın o alt kısmı için uygun aslında da yapıştırmak istemiyom ben deyok manyetik değil ister anakart a bağla ister kasanin içinden ister usb ile sana kalmış dışardan ben yapıştırmadım o yapişkan bant bi ker yapıştırınca sökmesi çok ugrastirici ve leke bırakıyor bide onla ugrasmam![]()