igito 80+ Gold Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 5,525 Reaksiyon skoru 1,770 22 Ağustos 2025 #27 Volkan:/ yazmış: gerçi beyaz sisteme geçme masrafına başka ekranlı alırım Devamı için tıklayın...
Sekibayashi 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 1,510 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 603 22 Ağustos 2025 #29 İgito yazmış: bu fiyatta ekranlı 360mm kaliteli başka yok fp diyorlar alırsan deneyimlerini paylaşırmısın? hem artısını hem eksisini bir de sıcaklıkları Devamı için tıklayın... alırsam paylaşırım sistemi yavaştan topluyorum , kasa lian li O11 vision compact beyaz bunun yerine lian li hydro - shift sıvı sogutma düşünüyordum
İgito yazmış: bu fiyatta ekranlı 360mm kaliteli başka yok fp diyorlar alırsan deneyimlerini paylaşırmısın? hem artısını hem eksisini bir de sıcaklıkları Devamı için tıklayın... alırsam paylaşırım sistemi yavaştan topluyorum , kasa lian li O11 vision compact beyaz bunun yerine lian li hydro - shift sıvı sogutma düşünüyordum
igito 80+ Gold Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 5,525 Reaksiyon skoru 1,770 22 Ağustos 2025 #30 Sekibayashi yazmış: alırsam paylaşırım sistemi yavaştan topluyorum , kasa lian li O11 vision compact beyaz bunun yerine lian li hydro - shift sıvı sogutma düşünüyordum Devamı için tıklayın... lianli aio ya 10k bayılmaya gerek yok bence
Sekibayashi yazmış: alırsam paylaşırım sistemi yavaştan topluyorum , kasa lian li O11 vision compact beyaz bunun yerine lian li hydro - shift sıvı sogutma düşünüyordum Devamı için tıklayın... lianli aio ya 10k bayılmaya gerek yok bence