❌İndirim Bitti! Dragos AquaForge 360 LCD Ekranlı ARGB Sıvı Soğutucu – 3.999 TL (Trendyol)

ben ürünü deneyimleme şansı buldum thermalright'ın yazılımıyla aynı yazılım fena değil o konuda. soğutmasını beğenmiştim. baya bi ekran bozulması yaşayan olmuştu benim arkadaşım dahil. gittim atom bilişime yetkili biriyle görüşme rica ettim ve bana detaylı anlattılar arıza donanımsal bi arıza değil yeni serilerde yaşanmıyor çünkü yeni firmware geldi dediler. ne kadar doğru bilemem. ama değişim yapmışlardı bide firmware attılar sorunsuz kullanıyor arkadaşım.

Olum bu atom bilişim neden bu kadar kötüleniyor anlamıyorum. Adamlardan 5 sene önce 3 tane ofis bilgisayarı aldık, hala kullanıyoruz. Bir kere sıkıntı yaşamadık.
Turbox saran marka bu la atom bilişim mi neydi alınmaz bunların ürünleri

Olum bu atom bilişim neden bu kadar kötüleniyor anlamıyorum. Adamlardan 5 sene önce 3 tane ofis bilgisayarı aldık, hala kullanıyoruz. Bir kere sıkıntı yaşamadık.
Alınmaz aldıysanızda geçmiş olsun aybı fiyata çok. Daha iyileri var 15 yıllık pc satıyorlar

Trendyol çöp pc dolandırıcıları bu şirket sayesinde türedide ondan

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
haysiyet karakter şref yoksunu da ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyol çöp pc dolandırıcıları bu şirket sayesinde türedide ondan
bu şirket sayesinde türemedi zaten çoğunluğu bu şirket

ben ürünü deneyimleme şansı buldum thermalright'ın yazılımıyla aynı yazılım fena değil o konuda. soğutmasını beğenmiştim. baya bi ekran bozulması yaşayan olmuştu benim arkadaşım dahil. gittim atom bilişime yetkili biriyle görüşme rica ettim ve bana detaylı anlattılar arıza donanımsal bi arıza değil yeni serilerde yaşanmıyor çünkü yeni firmware geldi dediler. ne kadar doğru bilemem. ama değişim yapmışlardı bide firmware attılar sorunsuz kullanıyor arkadaşım.
zamanında 1000 lira etmeyen bilgisayarları trendyolda gaming pc adı altında bilmeyen ve anlamayan insanlara 5-10 bin lira gibi fiyatlara sattıkları için pc piyasasındaki insanlar tarafından mimlendi, şimdi itibarlarını youtube Se7en KO gibi kanallara sponsor olup mini pc vb. sistemler satarak toparlamaya çalışsa da geçmişte yaptıklarının unutulması çok zor

i7 gaming pc yazıp i7 3. seri işlemci ile bilgisayar yollayıp ilan fotoğraflarına gta 5 falan koyuyorlardı, makaralar ya

haysiyet karakter şref yoksunu da ondan

bu şirket sayesinde türemedi zaten çoğunluğu bu şirket
oda var doğru bunlar kendileri yapıyor ztn bunu

zamanında 1000 lira etmeyen bilgisayarları trendyolda gaming pc adı altında bilmeyen ve anlamayan insanlara 5-10 bin lira gibi fiyatlara sattıkları için pc piyasasındaki insanlar tarafından mimlendi, şimdi itibarlarını youtube Se7en KO gibi kanallara sponsor olup mini pc vb. sistemler satarak toparlamaya çalışsa da geçmişte yaptıklarının unutulması çok zor

i7 gaming pc yazıp i7 3. seri işlemci ile bilgisayar yollayıp ilan fotoğraflarına gta 5 falan koyuyorlardı, makaralar ya
o yine iyi i7 960 falan i5 550 540 650 gibi işlemciler koyuyorlar 1. nesil anakartlar ztn çin malı sadece isim basılı ramler ssd ekran kartı hepsi aynı

bu fiyatta ekranlı 360mm kaliteli başka yok fp diyorlar alırsan deneyimlerini paylaşırmısın? hem artısını hem eksisini bir de sıcaklıkları
alırım da beyaz işte çok sırıtır benim kap kara kasada :D

siyahına talep baya fazla var galiba pusuya yattım bekliyorum :D
valla kafam atarsa beyaz sisteme geçerim :d benim kasanın beyazı var alırım geçerim ekran kartı anakart sıkıntı olur bi

siyahına talep baya fazla var galiba pusuya yattım bekliyorum :D
gerçi beyaz sisteme geçme masrafına başka ekranlı alırım :D

Geri