Yeşil Site Moderatörleri Neden Bu Kadar Beceriksiz?

Yeşil site moderatörleri nasıl?

• Çok iyi.

• İdare eder.

• Rezalet.

• Sonuçlarık görmek istiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Sofu_54

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
Az önce bir konu açtım ChatGPT 5x en ucuz nereden alabilirim diye. Moderatör buna plus kelimesi eklemiş bende raporladım bunu plus kelimesi yanlış oldu 5x demek Pro demek diye konumu silmişler. Hesap satın alım falan yasak diye iyide kendi forumlarından gördüm ben bunu böyle bir sürü konu var forumda zaten. (Bakınız: Örnek -1) Neyse dedim uğraşmayayım kurallara uygun bir konu açtım bu seferde çoklu konu açmaktan ceza verdiler :D Raporladım dedim ki iki konumuda sildiniz ben nasıl ceza alıyorum?
1778322135106.webp

İlk konuyu sildiklerini bile farketmemişler :D Bilale anlatır gibi tane tane anlattım bu sefer de yediremediler o konu yasak bile bile yine açtın diye başka ceza verdiler. Gerçekten iş bilmez garip insanlar sizinde böyle deneyimleriniz oldu mu yoksa bu bana özel mi?

Edit: Bakınız örnek 1 olarak dediğim 1 yıldır forumlarında olan konuyu an itibari ile sildiler. :kekw:
Edit 2: Çok iyi diyen 3 kişinin banlanmasını talep ediyorum:kekw:.

Son düzenleme:
TR de en sevmediğim Forum.
Hele o forumun o sahibi yokmu sanırsın Amerika da yaşıyor gibi konuşmaları, tavırları o kadar beni ayar ediyor ki anlatamam. Bu yeşilin videolarını kimler nasıl izliyor anlam veremiyorum. Ses tonu ve konuşması özellikle ayar olduğum yer.

Az önce bir konu açtım ChatGPT 5x en ucuz nereden alabilirim diye. Moderatör buna plus kelimesi eklemiş bende raporladım bunu plus kelimesi yanlış oldu 5x demek Pro demek diye konumu silmişler. Hesap satın alım falan yasak diye iyide kendi forumlarından gördüm ben bunu böyle bir sürü konu var forumda zaten. (Bakınız: Örnek -1) Neyse dedim uğraşmayayım kurallara uygun bir konu açtım bu seferde çoklu konu açmaktan ceza verdiler :D Raporladım dedim ki iki konumuda sildiniz ben nasıl ceza alıyorum?
Alıntıyı görüntüle
İlk konuyu sildiklerini bile farketmemişler :D Bilale anlatır gibi tane tane anlattım bu sefer de yediremediler o konu yasak bile bile yine açtın diye başka ceza verdiler. Gerçekten iş bilmez garip insanlar sizinde böyle deneyimleriniz oldu mu yoksa bu bana özel mi?
Dikkatli olmakta fayda var. Cümlenin sonuna nokta koymadığın için ban yiyebilirsin.

Forum güzel kendim bir nevi ufaktan tanınıyorum. Bu kadar rezalet demeye gerek yok. Evet kurallar çok katı ama yapacak bir şey yok.

O siteye artık konu açmıyorum girmiyorum bir konu acacam kac saat bekliyor burda açtığım gibi Ana sayfada

Alıntıyı görüntüle
en kötü forum bir kaç kere yazım hatası olmamasına rağmen uyarı verdiler sonra geçmişten günümüze bütün mesajlarıma hataı yazım diye uyarı vrdiler sildim direk hesabı uğraşamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,653
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri