xenk2626
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,780
rica ederim cevap gelince bu sefer toplu yaparızda şu yardım ettiğim adam cevapsız kaldıHocam benlik sorun yokta durduk yere ceza almayın diye dedim, ağzınıza sağlık.
rica ederim cevap gelince bu sefer toplu yaparızda şu yardım ettiğim adam cevapsız kaldıHocam benlik sorun yokta durduk yere ceza almayın diye dedim, ağzınıza sağlık.
Ben bazen deniyorum ancak moderatörler konuyu onaylayana kadar açtığım konuyu unutuyorum. Bazende konuyu açıp beni banlıyorlar konuma cevap verenlere cevap veremiyorumhocam o forumda konu açmayı başarabilen var mı cidden soruyorum, ben ne zaman konu açmaya çalışsam direkt olarak reddediliyordu başlığın hatalı olduğu söyleniyordu fakat hatanın ne olduğu söylenmiyordu en son başlıkları gpt ye yazdırtmaya başladım gpt nin koyduğu konu başlıklarını da beğenmeyip yine konuyu açtırtmıyorlardı cidden çok garip bir ekipler ve o forumu insanlar nasıl kullanmayı başarabiliyor anlamış değilim sanırım yalnızca TDK çalışanları tarafından kullanılan bir forum
Hocam benlik sorun yokta durduk yere ceza almayın diye dedim, ağzınıza sağlık.
Alıntıyı görüntüle
Umursama seviyeleri şuralarda.
Az daha dava edeceklermişAlıntıyı görüntüle
üzülmüş canlarım onların ben
forumda olanlar derhal çıkın ordan forumun ...Az daha dava edeceklermiş
Ban yemediniz mi???Alıntıyı görüntüle
üzülmüş canlarım onların ben
aktif cezamı uzatmışlarBan yemediniz mi???
moderatörler yarısı kadar bile katı değil en azından uyarıyorlar yazım yanlışında anında 1 saat-1gün vermiyolarmavi forum övülmüş de, yeşille aynı olm
En iyisi sizin ki hocam ama çok aktif kullanmya başlayınca sorunlar farkediliyor işte.Ben iki yeri de ihtiyaçlarım için kullanıyorum ne kadar iyi kötü olduğu çok umrumda değil açıkçası işimi görüyorsa iyi görmüyorsa kötüdür durumuna göre.