Yeşil Site Moderatörleri Neden Bu Kadar Beceriksiz?

Yeşil site moderatörleri nasıl?

• Çok iyi.

• İdare eder.

• Rezalet.

• Sonuçlarık görmek istiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Hocam benlik sorun yokta durduk yere ceza almayın diye dedim, ağzınıza sağlık :D.
rica ederim cevap gelince bu sefer toplu yaparızda şu yardım ettiğim adam cevapsız kaldı

hocam o forumda konu açmayı başarabilen var mı cidden soruyorum, ben ne zaman konu açmaya çalışsam direkt olarak reddediliyordu başlığın hatalı olduğu söyleniyordu fakat hatanın ne olduğu söylenmiyordu en son başlıkları gpt ye yazdırtmaya başladım gpt nin koyduğu konu başlıklarını da beğenmeyip yine konuyu açtırtmıyorlardı cidden çok garip bir ekipler ve o forumu insanlar nasıl kullanmayı başarabiliyor anlamış değilim sanırım yalnızca TDK çalışanları tarafından kullanılan bir forum
Ben bazen deniyorum ancak moderatörler konuyu onaylayana kadar açtığım konuyu unutuyorum. Bazende konuyu açıp beni banlıyorlar konuma cevap verenlere cevap veremiyorum

Hocam benlik sorun yokta durduk yere ceza almayın diye dedim, ağzınıza sağlık :D.
Alıntıyı görüntüle
Umursama seviyeleri şuralarda.
1778329953986.webp

üzülmüş canlarım onların ben

Ben iki yeri de ihtiyaçlarım için kullanıyorum ne kadar iyi kötü olduğu çok umrumda değil açıkçası işimi görüyorsa iyi görmüyorsa kötüdür durumuna göre.

mavi forum övülmüş de, yeşille aynı olm
moderatörler yarısı kadar bile katı değil en azından uyarıyorlar yazım yanlışında anında 1 saat-1gün vermiyolar

Ben iki yeri de ihtiyaçlarım için kullanıyorum ne kadar iyi kötü olduğu çok umrumda değil açıkçası işimi görüyorsa iyi görmüyorsa kötüdür durumuna göre.
En iyisi sizin ki hocam ama çok aktif kullanmya başlayınca sorunlar farkediliyor işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,653
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri