yok bu forumda yıllardır varım 1 kez küfürleştiğim için 1 kez yedim onun haricinde bişey yok çok memnunum forumdanHocam hatırlatında sizle ters düşmeyelim![]()
Az önce bir konu açtım ChatGPT 5x en ucuz nereden alabilirim diye. Moderatör buna plus kelimesi eklemiş bende raporladım bunu plus kelimesi yanlış oldu 5x demek Pro demek diye konumu silmişler. Hesap satın alım falan yasak diye iyide kendi forumlarından gördüm ben bunu böyle bir sürü konu var forumda zaten. (Bakınız: Örnek -1) Neyse dedim uğraşmayayım kurallara uygun bir konu açtım bu seferde çoklu konu açmaktan ceza verdilerRaporladım dedim ki iki konumuda sildiniz ben nasıl ceza alıyorum?
Alıntıyı görüntüle
İlk konuyu sildiklerini bile farketmemişlerBilale anlatır gibi tane tane anlattım bu sefer de yediremediler o konu yasak bile bile yine açtın diye başka ceza verdiler. Gerçekten iş bilmez garip insanlar sizinde böyle deneyimleriniz oldu mu yoksa bu bana özel mi?
Edit: Bakınız örnek 1 olarak dediğim 1 yıldır forumlarında olan konuyu an itibari ile sildiler.
Edit 2: Çok iyi diyen 3 kişinin banlanmasını talep ediyorum.
Forumun geldiği nokta kelimenin tam anlamıyla içler acısı, yönetimde inanılmaz bir vizyonsuzluk ve iş bilmezlik hakim. Ortada gerçek bir fırsat falan yokken, sırf konu açmış olmak için saçma sapan indirim konuları açıp duruyorlar. 'Burada indirim falan yok' diye yüzlerine gerçekleri çarpınca da lafta bir özür dileyip dalga geçer gibi aynı şeye devam ediyorlar. Üye kitlesi de maalesef yönetimin kopyası olmuş durumda. Binlerce liralık üründe 100-200 lira gibi sadaka niyetine yapılan fiyat oynamalarını görüp büyük bir olaymış gibi konu açıyorlar. Bu komediyi eleştirdiğin an da anında mağduru oynayıp mızmızlanmaya başlıyorlar xd
Alıntıyı görüntüleevet son vedamız sert olsun ki sertliğimiz foruma çekidüzen versin
ben öfkemi boşalttım ya yeter başka şeylerde yapardım karşımda olsalarAlıntıyı görüntüle
Umursama seviyeleri şuralarda.
Hocam eklerde sansür yok. Düzeltin isterseniz.Alıntıyı görüntüleevet son vedamız sert olsun ki sertliğimiz foruma çekidüzen versin
çok pardonHocam eklerde sansür yok. Düzeltin isterseniz.