aliiyavuzz13
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
şu an en düşük TR fiyatı. peşin fiyatına taksit fırsatı da var. beyaz sistem toplayanlar için harika bir seçenek.
o da beyaz mı veya beyaz olarak önerebileceğin başka psu var mı?SX1200P daha mantıklı bence 9k nın altına düşmüştü fiyatı.
yanmış mıydı ne olmuştu onlaraİlk çıkan ultra durable serisi yüzünden halen korkuyorum gigabyte marka psu'lardan
Bomba gibiydi hocamo da beyaz mı veya beyaz olarak önerebileceğin başka psu var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yanmış mıydı ne olmuştu onlara
yanma şalter attırma psu ana güç girişi yakma kapasitör patlatma gibi olaylarda adı geçti 1.nesil ultra durable psular özellikle 850w ve 1000w modelleri yaptı bunuo da beyaz mı veya beyaz olarak önerebileceğin başka psu var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yanmış mıydı ne olmuştu onlara
4. beyaz sistemi diziyorum hepsinde de siyah psu kullanıyorum, cidden beyaza bu kadar fark vermeye hiç gerek yok. neredeyse yarı fiyatına aynı kalitede psu alınabiliyor. Sadece segment farkı oluyor, rgb, sessiz fanlar, tasarım vs gibi.Bu beyaz sistemde beyaz psu kafasını bir türlü anlayamıyorum. Görünmeyen, kasanın arkasında kalan bir şey için neden beyaz diye triplere giriyorsunuz.
yarı fiyatına platinum psu linki atar mısınız hocam?4. beyaz sistemi diziyorum hepsinde de siyah psu kullanıyorum, cidden beyaza bu kadar fark vermeye hiç gerek yok. neredeyse yarı fiyatına aynı kalitede psu alınabiliyor. Sadece segment farkı oluyor, rgb, sessiz fanlar, tasarım vs gibi.
bunu hemen tüm beyaz psu üreticilerine atıyorum ki bir daha çıkartmasınlar AHSHAHSHAHSHAHSHSHDHSHSHSZ kardeşim o zaman üreten adama kız görünmeyen şeyi niye pahalıdan satıyorsun diyeBu beyaz sistemde beyaz psu kafasını bir türlü anlayamıyorum. Görünmeyen, kasanın arkasında kalan bir şey için neden beyaz diye triplere giriyorsunuz.