🔥İndirim GIGABYTE PSU MODÜLER 1000W 80+PLATINIUM GP-AE1000PM PG5 ICE 9.529 TL

Reaksiyon skoru
21

Ekler

• IMG_0690.webp
    IMG_0690.webp
    172.5 KB · Hit: 172
SX1200P daha mantıklı bence 9k nın altına düşmüştü fiyatı.

o da beyaz mı veya beyaz olarak önerebileceğin başka psu var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanmış mıydı ne olmuştu onlara
Bomba gibiydi hocam :kekw: basit testlerde patlıyordu

o da beyaz mı veya beyaz olarak önerebileceğin başka psu var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanmış mıydı ne olmuştu onlara
yanma şalter attırma psu ana güç girişi yakma kapasitör patlatma gibi olaylarda adı geçti 1.nesil ultra durable psular özellikle 850w ve 1000w modelleri yaptı bunu

Beyaz PC toplayacak arkadaşlar için güzel güç kaynağı. Yanma sorunu olan seriden değildir herhalde. O olay üzerinden zaman geçti.

Gigabayte ice serisinde hoşuma giden tüm parça beyaz oluyor. Bu konuya dikkat edin. Bazı beyaz Anakartların güç ve SATA girişleri siyah. Bana mantıksiz geliyor. Bazı PSU larin da kablosu beyaz. Uçları siyah.

Ama ice serisinde tamamen beyaz olması lazım.

Bu beyaz sistemde beyaz psu kafasını bir türlü anlayamıyorum. Görünmeyen, kasanın arkasında kalan bir şey için neden beyaz diye triplere giriyorsunuz.
4. beyaz sistemi diziyorum hepsinde de siyah psu kullanıyorum, cidden beyaza bu kadar fark vermeye hiç gerek yok. neredeyse yarı fiyatına aynı kalitede psu alınabiliyor. Sadece segment farkı oluyor, rgb, sessiz fanlar, tasarım vs gibi.

4. beyaz sistemi diziyorum hepsinde de siyah psu kullanıyorum, cidden beyaza bu kadar fark vermeye hiç gerek yok. neredeyse yarı fiyatına aynı kalitede psu alınabiliyor. Sadece segment farkı oluyor, rgb, sessiz fanlar, tasarım vs gibi.
yarı fiyatına platinum psu linki atar mısınız hocam?

Gigabyte o patlayan psu imajını anca 5 sene sonra unutturur. Yani gigabyte bana ekstra psu patlamama garantisi verirse belki düşünürüm hele alternatif markalarla aynı fiyata Gigabyte psu asla almam.

Bu beyaz sistemde beyaz psu kafasını bir türlü anlayamıyorum. Görünmeyen, kasanın arkasında kalan bir şey için neden beyaz diye triplere giriyorsunuz.
bunu hemen tüm beyaz psu üreticilerine atıyorum ki bir daha çıkartmasınlar AHSHAHSHAHSHAHSHSHDHSHSHSZ kardeşim o zaman üreten adama kız görünmeyen şeyi niye pahalıdan satıyorsun diye :D

Geri