Pc durduk yere donuyor

Onur43

80+
Reaksiyon skoru
13
biosu sifirladim ramleri tek slot denedim kablolari kontrol ettim yok bi anda donup kaliyor

eski driverlar falan temizlensin bayadir da format atmiyordum diye format atiyorum simdi bikac parca degistirmistim pc den

"guncelleme" farkli ramlerde dual chanel denedim ayni sonuc donuyor donma sadece valorantta oluyor tek slotta da ayni sekilde su anki dusuncem anakartta broblem oldugu yonunde ama sadece valorantta bunu yapmasinin sebebini cozebilmis degilim bios sifirladim driverlarin hepsini kontrol ettim format attim eskileriyle cakisiyorlarsa diye hala sonuc ayni

hocam derdini daha sakin bir dille anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım sorununu anlamadım

hocam derdini daha sakin bir dille anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım sorununu anlamadım
hocam şimdi şu şekilde bilgisayar normal hiç bir sıkıntı yok valorantı açtıktan yaklaşık 2dk sonra bi anda donuyor ve kalıyor kasa rgbleri dahil komple donuyor yani

Sıcaklıklarda baktınız mı. Olay goruntuleyicisinde ne gözüküyor hata

Sıcaklıklarda baktınız mı. Olay goruntuleyicisinde ne gözüküyor hata
sıcaklıklarda bi sorun yok olay görüntüleyicide önemli kısmında karnel-power var

bu bana ramden kaynaklanıyor gibi geldi ama bellek yöneticisini çalıştırı mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bellek sorunları tanılama yaz ramaya çalıştır

bu bana ramden kaynaklanıyor gibi geldi ama bellek yöneticisini çalıştırı mısın

bellek sorunları tanılama yaz ramaya çalıştır
farklı ramlerle de denedim elimde arkadaşımın ramleri vardı ama bi deneyeyim

Kilitlendigi dk daki hata kodu önemli. Önemli diye bir hata var mı
yok eventlog ve kernel power var
Ekran görüntüsü 2026-05-10 003213.webp

Büyük ihtimal donanımsal sorunun. Bu kadar önemli hata olmaz. Psu veya ram diye düşünüyorum
pc dondukca power tusundan kapattigim icin aldigim hatalar diye dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,721
Üyeler
195,130
Son üye
Adesta
Geri