hocam şimdi şu şekilde bilgisayar normal hiç bir sıkıntı yok valorantı açtıktan yaklaşık 2dk sonra bi anda donuyor ve kalıyor kasa rgbleri dahil komple donuyor yanihocam derdini daha sakin bir dille anlatırsan yardımcı olmaya çalışalım sorununu anlamadım
sıcaklıklarda bi sorun yok olay görüntüleyicide önemli kısmında karnel-power varSıcaklıklarda baktınız mı. Olay goruntuleyicisinde ne gözüküyor hata
Kilitlendigi dk daki hata kodu önemli. Önemli diye bir hata var mısıcaklıklarda bi sorun yok olay görüntüleyicide önemli kısmında karnel-power var
farklı ramlerle de denedim elimde arkadaşımın ramleri vardı ama bi deneyeyimbu bana ramden kaynaklanıyor gibi geldi ama bellek yöneticisini çalıştırı mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bellek sorunları tanılama yaz ramaya çalıştır
yok eventlog ve kernel power varKilitlendigi dk daki hata kodu önemli. Önemli diye bir hata var mı
Büyük ihtimal donanımsal sorunun. Bu kadar önemli hata olmaz. Psu veya ram diye düşünüyorum. Anakart da olabilirfarklı ramlerle de denedim elimde arkadaşımın ramleri vardı ama bi deneyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok eventlog ve kernel power var Alıntıyı görüntüle
pc dondukca power tusundan kapattigim icin aldigim hatalar diye dusunuyorumBüyük ihtimal donanımsal sorunun. Bu kadar önemli hata olmaz. Psu veya ram diye düşünüyorum
Ssd sağlığına baktınız mıpc dondukca power tusundan kapattigim icin aldigim hatalar diye dusunuyorum