MSI B850 GAMING PLUS İCİN RAM TAVSİYESİ

Alinol.

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar b850 gaming plus +98003xd işlemci ile kullanicam patriot ramler nasıl veya sizin öneriniz cl30 6000mhz ram var mı?

lexar şuan revaşta ve 21k bandında 2x16 civarı ona bakabilirsin sanırım 6400 cl30 destekli 6000mhz tatlı nokta amd için çekilirse cl28 olarak çalışıyor diye biliyorum bir araştırın lexar ramleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6400 mhz yerine 6000 mhz çekilirse cl28 çalışabiliyor demek istedim

Merhaba arkadaşlar b850 gaming plus +98003xd işlemci ile kullanicam patriot ramler nasıl veya sizin öneriniz cl30 6000mhz ram var mı?
Daya yeni aldım patriot ramlerden ve bios güncel olmamasına rağmen tertemiz çalışıyor. Msi anakartın varsa cl 28-30-32 olanlar harici ram alma.

Hangi modeli aldınız acaba?

Hangi modeli aldınız acaba?

Bu linkteki konuda dediğim ramleri sormuştum daha birkaç gün önce

Bu linkteki konuda dediğim ramleri sormuştum daha birkaç gün önce
Mesajları okudum 2x16 alıcam tek tek bir sorun yaratti mi acaba?

Bende seri numaraları farklı olmasına rağmen ramlerin tüm özelliklerı birebir aynı. Aktif olarak crimson desert oynuyorum şu anda ve kasma donma vs yaşanmıyor. Bunlar güncel olmayan bios kullandığım halde bu şekilde. Güncellemek için format atmayı bekliyorum ama üşendiğimden erteliyorum. 163 fps - 130 %1 fps alıyorum

Ben sistemi aldığımda o patriotun cl30 ramindan almıştım bir tane. Şimdi bir tane daha aldım aynısından sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim. Anakartımız aynı bu arada

Hepinize yorumlariniz için ayrı ayrı teşekkür ederim güle güle oynayın

Geri