Hocam ilk açıldığında moderatörler gördü ilk mesajda düzenlemede vs de yaptılar. Konu başka yerlere çekilmiyor kapanması için bir sebep yok.Oha hala kitlenmemiş.
Hocam zaten çoğu kişi tekli mesaj attı. 7 sayfanın hepsi tek tek işin rezaletini ordan anlaAlt tarafı eski günlerinden eser kalmayan bir forum, 7 sayfa bunun hakkında ne tartıştınız Allah aşkına, girmez, geçer gidersin, bu kadar linçlemeye gerek yok hiçbir şeyi.
Orada sorun yaşarsan derdini kolay kolay anlatamıyorsun, burada sorun yaşarsan büyük ihtimalle burada da anlatamazsın bu arada o da bir gerçek ama oradaki kadar gereksiz bir denetim yok burada. Forum düzenini bozmayacak şeylere “kural var ya uyacaksın” kafasına girip cezalar vermiyorlar.Az önce bir konu açtım ChatGPT 5x en ucuz nereden alabilirim diye. Moderatör buna plus kelimesi eklemiş bende raporladım bunu plus kelimesi yanlış oldu 5x demek Pro demek diye konumu silmişler. Hesap satın alım falan yasak diye iyide kendi forumlarından gördüm ben bunu böyle bir sürü konu var forumda zaten. (Bakınız: Örnek -1) Neyse dedim uğraşmayayım kurallara uygun bir konu açtım bu seferde çoklu konu açmaktan ceza verdilerRaporladım dedim ki iki konumuda sildiniz ben nasıl ceza alıyorum?
Alıntıyı görüntüle
İlk konuyu sildiklerini bile farketmemişlerBilale anlatır gibi tane tane anlattım bu sefer de yediremediler o konu yasak bile bile yine açtın diye başka ceza verdiler. Gerçekten iş bilmez garip insanlar sizinde böyle deneyimleriniz oldu mu yoksa bu bana özel mi?
Edit: Bakınız örnek 1 olarak dediğim 1 yıldır forumlarında olan konuyu an itibari ile sildiler.
Edit 2: Çok iyi diyen 3 kişinin banlanmasını talep ediyorum.
Yok genel olarak böyle diğer forumlara sallandığında hakaretler edildiğinde drama çıkmaması adına kitlerler. Bende farkındayım hiç bir şekilde hakaret veya kötü bir yere çekilmediğinden. Ama zaten baktığım kadarıyla pek hakaret yok bu yüzden kitlememişler bravo diyelim modlarımıza.Hocam ilk açıldığında moderatörler gördü ilk mesajda düzenlemede vs de yaptılar. Konu başka yerlere çekilmiyor kapanması için bir sebep yok.
Hocam zaten çoğu kişi tekli mesaj attı. 7 sayfanın hepsi tek tek işin rezaletini ordan anla.
Umarım sorun yaşamazsınız hocamBen kullanıyorum işimi görüyor.
O konular çok farklı yerlere çekiliyordu genelde. Bende modlarımızı tebrik ediyorumYok genel olarak böyle diğer forumlara sallandığında hakaretler edildiğinde drama çıkmaması adına kitlerler. Bende farkındayım hiç bir şekilde hakaret veya kötü bir yere çekilmediğinden. Ama zaten baktığım kadarıyla pek hakaret yok bu yüzden kitlememişler bravo diyelim modlarımıza.
Niye kilitlensinkiOha hala kitlenmemiş.
Bu konu 10 sayfa olurAlt tarafı eski günlerinden eser kalmayan bir forum, 7 sayfa bunun hakkında ne tartıştınız Allah aşkına, girmez, geçer gidersin, bu kadar linçlemeye gerek yok hiçbir şeyi.
Sana diyorum. Anlayamadıysan daha ne kadar açık olabilirim.Kime ne diyorsunuz açık olun.
Boş insanlar topluluğu. Ben de sadece konu açmaya giriyorum. Tabii arada forumda sevdiğim bir kaç kişi var az olsada sayısı.Az önce bir konu açtım ChatGPT 5x en ucuz nereden alabilirim diye. Moderatör buna plus kelimesi eklemiş bende raporladım bunu plus kelimesi yanlış oldu 5x demek Pro demek diye konumu silmişler. Hesap satın alım falan yasak diye iyide kendi forumlarından gördüm ben bunu böyle bir sürü konu var forumda zaten. (Bakınız: Örnek -1) Neyse dedim uğraşmayayım kurallara uygun bir konu açtım bu seferde çoklu konu açmaktan ceza verdilerRaporladım dedim ki iki konumuda sildiniz ben nasıl ceza alıyorum?
Alıntıyı görüntüle
İlk konuyu sildiklerini bile farketmemişlerBilale anlatır gibi tane tane anlattım bu sefer de yediremediler o konu yasak bile bile yine açtın diye başka ceza verdiler. Gerçekten iş bilmez garip insanlar sizinde böyle deneyimleriniz oldu mu yoksa bu bana özel mi?
Edit: Bakınız örnek 1 olarak dediğim 1 yıldır forumlarında olan konuyu an itibari ile sildiler.
Edit 2: Çok iyi diyen 3 kişinin banlanmasını talep ediyorum.
Sekiz sayfa ilgiyi uyandırmışsın.8 sayfa sallamışız kime reklam olmuş? Okuduğunu bile anlayamıyorsan sana yapabilecek bir şeyim yok.
Ben kendim kapattım. Onların banlamasına gerek yok. Hesabı kapat butonu var.Bu konudan bunu anlıyorsan o da seni bağlar. Konu içinde biri aktif olarak kullandığı hesabı bilerek bile banlattı.