🔥İndirim Ocypus Iota A40 Digital Kule Tipi Dual Fan - 1.299 Tl (Siyah ve Beyaz)

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,607

Fiyatı dahilinde rakibi yok. Thermalright assasin spirit v2 ye benzer bir soğutma performansı bulunuyor.

FDB rulmanlı çok sesli çalışmaz , 4 bakır borulu ve dijital bir ekranı var , 77CFM 2600 RPM e kadar çıkabiliyor ve full yükte 29DBA ki full yüke sokmanız zor. Ocypusun dizaynlarına bayılıyorum ya :D

bu firmanın fanları kağıt üstünde çok iyi kullanan eden varmı yahu hayran kalıyorum her paylaşımda ayrı satyılıyormu birde ?

her şey boru sayısı değil tabi ki de ama 4 boru da az geldi gözüme ya

Bu fiyata SEGOTEP MU TH6 çok satıldı. A40 Digital fiyatını hak eden ürün değil ama dijital severlerin ilgisini çekebilir.

Ocypus’un hem hava hem sıvı soğutucusunu kullandım. Tasarım ve performans olarak bu fiyatlarda açık olarak rakipsiz.

Şu an o fiyatta mı ? değil eee ?
Evet şuan o ürün değil ama rakiplerine bakarsak aynı fiyata 6 bakır ısı borulu Thermalright Burst Assassin 120 Tl-C12C var. Ocypus Iota A40'dan daha iyi soğutmaya sahip. Thermalright sadece dijital değil. Dijital severler varsa bu fiyata fena değil Ocypus tabi. Sanırım kargo ücreti de var.

Son düzenleme:
Ryzen 7 7800X3D için yetersiz mi kalır?
Curve optimizer ve optimizasyon ile kullanabilirsin.
Yükte 85 derece ve üstü değerleri görmek istemiyorum diyorsan kesinlikle evet.
stok soğutucu ile 7800x3d kullanan vardı bu forumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet şuan o ürün değil ama rakiplerine bakarsak aynı fiyata 6 bakır ısı borulu Thermal Right Thermalright Burst Assassin 120 Tl-C12C var. Ocypus Iota A40'dan daha iyi soğutmaya sahip. Thermalright sadece dijital değil. Dijital severler varsa bu fiyata fena değil Ocypus tabi. Sanırım kargo ücreti de var.
Burst assasinden daha iyi bir soğutucu bu. Bunun rakibi assasin spirit v2.

Curve optimizer ve optimizasyon ile kullanabilirsin.

stok soğutucu ile 7800x3d kullanan vardı bu forumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burst assasinden daha iyi bir soğutucu bu. Bunun rakibi assasin spirit v2.
Stok soğutucuyla kullanılmaz demedim zaten. 85 derece ve üstü değerleri görmek istemiyorsan uygun bir ürün olmadığını söyledim ki çoklu çekirdek yüklenmesinde 85 dereceyi rahatlıkla aşar 7800X3D ile ocypus a40.

Ayrıca Thermalright Burst Assassin 120 Tl-C12C'den iyi olma ihtimali yok. Net üstünlükle Thermalright BA120 daha iyi bir soğutucu. 6 adet 6mm nikel kaplama bakır ısı borusu var bu modelde.

Son düzenleme:
Geri