Gaming Gen Hazir Sistem Alinir mi?

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1024408607.html 40k da en fp lerden olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 9800x3d 26k mı? Dalga geçiyolar harbi https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html
Bence güzel değil. Daha iyisi toplanır.
hocam kutusuz hali 22k abarti fark yok diger sitelerle. Ekran karti iyi mi sizce? kronik bir sorunu falan var midir?

incehesap 5080li
incehesap2 5080li
bu mantıklı mı hazır sistemlerdeki parçalardan pek anlamıyorum bi göz atabilecek var mı psu falan değişmesi lazım

hocam kutusuz hali 22k abarti fark yok diger sitelerle. Ekran karti iyi mi sizce? kronik bir sorunu falan var midir?
asıl sıkıntı o parayı hak etmiyor hocam nerdeyse tüm parçalar fazla pahalı attığınızdakinde
5080lerin hepsi aynı kart sadece soğutması falan değişiyor bazısı biraz fazla ısınıyor sff almadığın sürece fark etmez pek
sistemi beyaz yapmak 4k oled monitör parası yiyormuş şu an fark ettim beyaz şart mı :ROFLMAO: en az 40k artıyor full beyaz için

Son düzenleme:
Hocam 20k lık link attım ya. Ayrıca abartı fark nedir 6k fark var tamamen aynı işlemcide. Kazıklanmak isterseniz tabii bilemem de. zaten işlemci 20k 6k fark fazla değil mi :D

hocam ben senin yerinde olsam ayrı ayrı alırdım parçaları istediğim gibi kutulara dokunurdum hem montajı da bilgisayarcıya yaptırırdım uğraşmak istemiyorsam hem de kendi zevkinize uygun olurdu tabi sizin kararınız ama ben bu bütçelerde firmaların zorunda bıraktığı parçaları kullanmaktan yana değilim

hocam ben senin yerinde olsam ayrı ayrı alırdım parçaları istediğim gibi kutulara dokunurdum hem montajı da bilgisayarcıya yaptırırdım uğraşmak istemiyorsam hem de kendi zevkinize uygun olurdu tabi sizin kararınız ama ben bu bütçelerde firmaların zorunda bıraktığı parçaları kullanmaktan yana değilim
Aynen hocam kendi alsa zaten yine o fiyatlara gelir + 9800x3D ekler.

Ben kasım-aralık aylarında indirim yakaladıkça parca parca aldım memnunum.
5070 ti gigabyte
X870 pro asrock
9800x3D
H7 flow 2024 rgb
Asus 1000w gold psu
Goodram 16×2 cl30 6000mhz
Samsun 990 pro 2tb sogutuculu
Arctic 420mm sıvı sogutma
Sistemim bu, şuan bunları alsa zaten yaklaşık attıgı sistem fiyatına alır. Az da indirim kovalarsa tamamdır. Parçaları ya bi pc tamircisine götürüp taktırır, yada adamlar eve de gelip takıyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Rout
Bu nasil hocam?

sizce nasil?

İşlemci 9800x3D
Anakart B850M PLUS WIFI
Soğutucu Thermalright Frozen Warframe PRO

Bunları seçip satın alabilirsin hocam 153-154 civarı bişey olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,805
Üyeler
195,167
Son üye
Berkayss4
Geri