𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 292
Kişiye göre değişir tabiihayır mat oled bu görüntü kalitesinden feda etmek yerine odadaki ışığı değiştirmek daha mantıklı
Kişiye göre değişir tabiihayır mat oled bu görüntü kalitesinden feda etmek yerine odadaki ışığı değiştirmek daha mantıklı
hocam kutusuz hali 22k abarti fark yok diger sitelerle. Ekran karti iyi mi sizce? kronik bir sorunu falan var midir?https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1024408607.html 40k da en fp lerden olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 9800x3d 26k mı? Dalga geçiyolar harbi https://www.akakce.com/islemci/en-u...-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html
Bence güzel değil. Daha iyisi toplanır.
asıl sıkıntı o parayı hak etmiyor hocam nerdeyse tüm parçalar fazla pahalı attığınızdakindehocam kutusuz hali 22k abarti fark yok diger sitelerle. Ekran karti iyi mi sizce? kronik bir sorunu falan var midir?
Hocam 20k lık link attım ya. Ayrıca abartı fark nedir 6k fark var tamamen aynı işlemcide. Kazıklanmak isterseniz tabii bilemem de. zaten işlemci 20k 6k fark fazla değil mihocam kutusuz hali 22k abarti fark yok diger sitelerle. Ekran karti iyi mi sizce? kronik bir sorunu falan var midir?
hocam ben senin yerinde olsam ayrı ayrı alırdım parçaları istediğim gibi kutulara dokunurdum hem montajı da bilgisayarcıya yaptırırdım uğraşmak istemiyorsam hem de kendi zevkinize uygun olurdu tabi sizin kararınız ama ben bu bütçelerde firmaların zorunda bıraktığı parçaları kullanmaktan yana değilimhocam kutusuz hali 22k abarti fark yok diger sitelerle. Ekran karti iyi mi sizce? kronik bir sorunu falan var midir?
Aynen hocam kendi alsa zaten yine o fiyatlara gelir + 9800x3D ekler.hocam ben senin yerinde olsam ayrı ayrı alırdım parçaları istediğim gibi kutulara dokunurdum hem montajı da bilgisayarcıya yaptırırdım uğraşmak istemiyorsam hem de kendi zevkinize uygun olurdu tabi sizin kararınız ama ben bu bütçelerde firmaların zorunda bıraktığı parçaları kullanmaktan yana değilim
Bu nasil hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sizce nasil?