Araba Önerisi 2.5-2.7milyon Arası

B48 motor mevcut G20'lerde. B48'de en sorunsuz ve en sağlam motoru deniyor BMW için. Motorun alt yapısı da sağlam olduğu için Stage 1 ile 100 beygir koyuyor. 300 beygire kadar kaldırabiliyor motor.
Bütçe çıkarsa denenebilcek bir araba valla hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam boya isi bozdu vallaha bu paralara hatasiz arac almak isteriz

O bütçede güzel bir 520i 1.6 6 silindir 2017 2018 alabilirsiniz biz bu aracı 4 sene kullandık genel anlamda gayet başarılı kilometre olarak 125 150 arası ideal bizim araç 185k km de radyatör patlattı onun dışında hafif agresif kullanımda sorun yaşatmadı yada 0 dolu paket chr de bakabilirsiniz
Chr hic bizlik degil hocam ya açıkçası görünüşte biraz önemli yani arac bence cok kötü bir görünüşü var hem ic hem dis olarak

hocam kodiaq valla ben skoda iç tasarımlarını suv modellerinde beğenemedim ya sedan modelllerde super b gibi en azından biraz daha iyi buluyorum

hocam kodiaq valla ben skoda iç tasarımlarını suv modellerinde beğenemedim ya sedan modelllerde super b gibi en azından biraz daha iyi buluyorum
tiguan modelide iç olarak pek meh değil bence yine görünüş olarak tucson sportage faha iyi ama bunda koltuklarda masaj özelliğinin olması artı bir avantaj olarak öne çıkıyor ve bence stop arka taraf sportage modelinen daha iyi tabi ama konfor olarak hangisi daha iyidir denemediğim için bilemeyeceğim.

And mehmet neyi met ediyorki, ancak santa-fe öneriyor vw nin mild hibrit araçlarında alternatör sorunu var fakat bu attıgım araçlarda e-tsi 2 var alternatör sorunu çıkarma olasılıgı düşük
sedan öenerebilceğiniz modeller var mı peki hocam.

tiguan modelide iç olarak pek meh değil bence yine görünüş olarak tucson sportage faha iyi ama bunda koltuklarda masaj özelliğinin olması artı bir avantaj olarak öne çıkıyor ve bence stop arka taraf sportage modelinen daha iyi tabi ama konfor olarak hangisi daha iyidir denemediğim için bilemeyeceğim.
Hocam, Gerek tiguan gerek kodiaq; tucson,sportage gibi modellere göre iç mekan kalitesi olarak çok çok daha üstün, tasarımla bana göre tucson ve sportageye göre çok önde ama tabi kişiden kişiye degişir ona bir şey diyemem, bende size tavsiye eger bütça artarsa kesinlikle kodiaq almanız olacaktır diger araçlara göre ölçü olarak büyük ve kalite olarak daha üstte eger bütçe çıkmazsa tiguan bence en mantıklı seçenek olacaktır

G20 Güzel araç ama yakıt bence çok 10lt nin altına düşmüyor ortalama 12-15lt ile gezersiniz
bu lt değerleri de çok hocam ya bu yakıt fiyatlarında ülkede valla

G20 benzinli motor Olarak sorunsuz tek sorunu hortumlar gidebiliyor
tahmini işte hocam ne kadar km de gidiyor birde masrafı ne bilmediğimden diyorum

Hyundai Tucson, Kia Sportage 1.6t-gdi Hibrit 4x4 230hp 6at tam otomatik bakin en dusuk kilometrelisini alirsiniz. hem az yakiyor, hem iyi gidiyor, hem de sorun cikarmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri