Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,718
Garanti bankası kredi kartından peşin alsam uygulamadan taksitlendirebiliyor muyuz bilen var mı?
18 çıkmadan bayağı önce zam yapıyorlar ki 18 çıktığı zaman bunlar normal fiyatı olsun 18e daha da zam koyabilelim diye yapıyorlar samsung da aynısını yapmıştı çok ayıp...iphone fold 250k hayırlı olsunYENİ FİYAT APPLE TARAFINDAN 82.999 BİN TL OLDU O YÜZDEN ESKİ FİYAT VE ALTINA SATAN GÜVENİLİR YERLER SICAK FIRSAT OLDU
Kanunen 20 bin tl üstü Telefonlarda Taksit yok Alışveriş Kredisi Yada İzin Verilen Yerlerde Ticari Karta 3 taksitTaksit yapılabilse alırdım.Hiç taktiği yokmu taksit yapabilmenin ?
Bulamadım ben de. Vergi aldığı yetmiyor taksit de yaptırmıyor. Paran varsa al yoksa asgari maaşla geçinmeye çalışıp telefona para biriktir. Ya da sana banka kullanmayı özendirelim ihtiyaç kredisiyle 3 ay için 10k fazladan para öde diyor sayın devletimiz.Taksit yapılabilse alırdım.Hiç taktiği yokmu taksit yapabilmenin ?
çok iyi fiyat ama renk pempe herhaldeşu şekilde alinir aslinda, bugun satmaya kalksam 23-24 edecek telefona 30K veriyorlar baya mantikli geldi ne zamana kadar acaba
Alıntıyı görüntüle
yok her renkte gecerli beyaz falan da var oylesine oçok iyi fiyat ama renk pempe herhalde
baktim da hocam o telefonun degis tokusunda benim 13 olmuyor direkt duz17 yi gosteriyor sonuc ekraninda. hem ana seri iyidir boylesine pek bulasmameger takıntınız yoksa iphone 16e de bakabilrisiniz cebinizden neredeyse hiç parası çıkacaktır onuda bir deneyin