❌İndirim Bitti! Apple iPhone 17 256 Gb 74.999 Tl

Garanti bankası kredi kartından peşin alsam uygulamadan taksitlendirebiliyor muyuz bilen var mı?

hocam zam geldikten sonra niye sıcak fırsatlara girdi bu anlamadım.
YENİ FİYAT APPLE TARAFINDAN 82.999 BİN TL OLDU O YÜZDEN ESKİ FİYAT VE ALTINA SATAN GÜVENİLİR YERLER SICAK FIRSAT OLDU

YENİ FİYAT APPLE TARAFINDAN 82.999 BİN TL OLDU O YÜZDEN ESKİ FİYAT VE ALTINA SATAN GÜVENİLİR YERLER SICAK FIRSAT OLDU
18 çıkmadan bayağı önce zam yapıyorlar ki 18 çıktığı zaman bunlar normal fiyatı olsun 18e daha da zam koyabilelim diye yapıyorlar samsung da aynısını yapmıştı çok ayıp...iphone fold 250k hayırlı olsun
macbook-ipad ekosistem dizecekler için en f/p iphone ama windows pcyle pek uyumlu olmuyor

Taksit yapılabilse alırdım.Hiç taktiği yokmu taksit yapabilmenin ?

Kanunen 20 bin tl üstü Telefonlarda Taksit yok Alışveriş Kredisi Yada İzin Verilen Yerlerde Ticari Karta 3 taksit

oda güncellenicek 30 bin veya 35 olucak deniyor anca o zaman taksit olur

Bulamadım ben de. Vergi aldığı yetmiyor taksit de yaptırmıyor. Paran varsa al yoksa asgari maaşla geçinmeye çalışıp telefona para biriktir. Ya da sana banka kullanmayı özendirelim ihtiyaç kredisiyle 3 ay için 10k fazladan para öde diyor sayın devletimiz.

• Üzgün
Reaksiyonlar: HCI4
şu şekilde alinir aslinda, bugun satmaya kalksam 23-24 edecek telefona 30K veriyorlar baya mantikli geldi ne zamana kadar acaba
1778438782454.webp

yok her renkte gecerli beyaz falan da var oylesine o
eger takıntınız yoksa iphone 16e de bakabilrisiniz cebinizden neredeyse hiç parası çıkacaktır onuda bir deneyin

eger takıntınız yoksa iphone 16e de bakabilrisiniz cebinizden neredeyse hiç parası çıkacaktır onuda bir deneyin
baktim da hocam o telefonun degis tokusunda benim 13 olmuyor direkt duz17 yi gosteriyor sonuc ekraninda. hem ana seri iyidir boylesine pek bulasmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,765
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri