MCHOXE X9 VS FİFİNE H9

DieSpie

80+
Reaksiyon skoru
128
Başlıkta da yazdığı gibi mchoxe X9 vs Fifine H9 bu iki kulaklık arasında kaldım. Yalan yok çok uzun zamandır kablosuz kulaklık istiyorum ama H9 da çok övülmüş. Zaten Fifine markasının iyi olduğunu biliyorum. Genelde müzik dinliyorum ve Valorant, FiveM gibi oyunlar oynuyorum. Mikrofonum var zaten o yüzden mikrofon önemsiz. Sizce hangisi dostlar.

Hangisini aldınız hocam
Konuyu açtığım günün ertesi mchose x9 oldum , gayet memnunum. O gün kutusundan çıkarttığım haliyle bu güne kadar daha şarja takmadım bu konuda özellikle çok tatmin etti

• Beğen
Reaksiyonlar: Visa
Konuyu açtığım günün ertesi mchose x9 oldum , gayet memnunum. O gün kutusundan çıkarttığım haliyle bu güne kadar daha şarja takmadım bu konuda özellikle çok tatmin etti
Bende fifine h9 düşünüyordum bütçem 3-4k aralığında, oyunlarda ses kasma konusunda nasıl, mikrofon kaliteli mı?

Bende fifine h9 düşünüyordum bütçem 3-4k aralığında, oyunlarda ses kasma konusunda nasıl, mikrofon kaliteli mı?
Harici mikrofonum olduğu için çok kullanmadım ama arkadaşlarla denediğimde gayet temiz ses verdiğini söylediler. Ses kasma konusunda da başarılı buldum, müzik konusunda da tatmin etti açıkcası

Harici mikrofonum olduğu için çok kullanmadım ama arkadaşlarla denediğimde gayet temiz ses verdiğini söylediler. Ses kasma konusunda da başarılı buldum, müzik konusunda da tatmin etti açıkcası
kablosuz olduğu için gecikme falan var mı peki? 400 TL fazla verip x9 almak daha mantıklı sanki

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yorumun için, kablosuz olduğu için gecikme falan var mı peki? 400 TL fazla verip x9 almak daha mantıklı sanki
Ben kablosuzdan kurtulmak için geçtim mchose x9 a ,dongle ile kullanıyorum ve en ufak gecikme hissetmedim. Kablosuzun rahatlığına alıştım ve tahminimce daha kablolu kulaklığa dönmem :D

Ben kablosuzdan kurtulmak için geçtim mchose x9 a ,dongle ile kullanıyorum ve en ufak gecikme hissetmedim. Kablosuzun rahatlığına alıştım ve tahminimce daha kablolu kulaklığa dönmem :D
Merhaba cs2 için alacağım da gecikme yok demişsiniz kablosuz bu yüzden kafamı karıştırıyor. Oyun sesleri tok geliyor mu ses kasma vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri