🔥İndirim Lenovo Legion 24.5” 0.5ms 320Hz IPS Gaming Monitör 🔥6.649₺

2. monitör olarak kullanıyorum, ana monitörüm Samsung G80SD modeli. Bir ara ana monitörümü garantiye gönderince, 1 ay kendisini ana monitör olarak kullandım özellikle CS'de çok iyi randıman aldım. Zamanında Abdullah Abi sağ olsun ölü fiyattan aldırmıştı. Özellikle E-spor tarzı oyunlar oynamak ana amaç ise kesinlikle tavsiye ederim.

1777889271219.webp

2. monitör olarak kullanıyorum, ana monitörüm Samsung G80SD modeli. Bir ara ana monitörümü garantiye gönderince, 1 ay kendisini ana monitör olarak kullandım özellikle CS'de çok iyi randıman aldım. Zamanında Abdullah Abi sağ olsun ölü fiyattan aldırmıştı. Özellikle E-spor tarzı oyunlar oynamak ana amaç ise kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntıyı görüntüle
Kaç paraya almıştın kankam ölü fiyat deyince merak ettim.

Beni yanlış anlamayın ama oled veya 2-4K monitörü olanlar ve E-sporcu gibi full ve çok çok iyi CS oynayanlar hariç Almak enayiliktir

Az daha ekleyip 2K 180Hz kaliteli monitör alınabiliyor

Hatt kampanyalar ile bununla aynı fiyata 2K 180hz veya 200hz ve kaliteli monitörü aynı fiyata alabilrisiniz

Beni yanlış anlamayın ama oled veya 2-4K monitörü olanlar ve E-sporcu gibi full ve çok çok iyi CS oynayanlar hariç Almak enayiliktir

Az daha ekleyip 2K 180Hz kaliteli monitör alınabiliyor

Hatt kampanyalar ile bununla aynı fiyata 2K 180hz veya 200hz ve kaliteli monitörü aynı fiyata alabilrisiniz
2k 180hz ile amacı aynı değil ki hocam .

2k 180hz ile amacı aynı değil ki hocam .
Hocam Tamam bende zaten diyorum ki bu E-Sporcu kalitesinde oynayan adamlar için yoksa normal bir oyuncu 180-200hz ile 320hz arasındaki farkı “pek” hissedemez

Yani kısaca Ultra Hardcore CS ci değil ise 2K monitör almanı avantajı çok ama çok daha fazla en basitinden boyut ve %77 daha fazla pixel sayesinde netlik/keskinlik ve renk canlılığı

He senin aldığın gibi daha makul ölü bir fiyat olsa okey hatta 5K yada okey diyelim ama 6.6K ya çok fazla bence çünkü o fiyat skalasında 2K kaliteli ürünler var

Ben almıştım hatta konuda yorumum var . Ölü pixel kontolü yaptım hiç yok. Işık sızlması kabul edilebilir derecelerden çok köşeden bakınca çıkıyor. Baya memnunum şuan valo cs akıcılığı dehşet . Chatgpt ile renk ayarıda yaptık bebek gibi oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,515
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri