Sürat Kargo Kuryesi Ürünü Kapıdan Geri Göndermeme İzin Vermedi - Çözüldü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dini inanç olsun olmasın bir şekilde bizden çıkar bize yakışmaz hocam bize. Ama uzatırlarsa satıp parasını sinerji'ye ibandan atacağım az kaldı:D
Sen bilirsin ama ben okurken konuyu ayar oldum yani ben olsam cidden hayatta yollamazdım şu şekilde davrandıkları için.

amazon best adamlar böyle durumlarda sizde kalsın bile diyebiliyor bunlar iyi niyeti suistimal edip müşteriyi koparma derdinde
Bir daha amazon veya Hepsiburada haricinde pahalı bir şey almam hiçbir yerden

Dava açsalarda bir şey kazanamazlar hata onların sen ürünü vermesen bile sorun olmaz.
Müşteri temsilcisi kadın beni telefonda 15 dakika bekletip, "Adresinize baktım X kilometre o kadar da uzak değilmiş arabanız yok mu" diyor :D

Müşteri temsilcisi kadın beni telefonda 15 dakika bekletip, "Adresinize baktım X kilometre o kadar da uzak değilmiş arabanız yok mu" diyor :D
Helikopterim var çatınıza 5 dakika'ya iniş yapıcam deseydin

hata onlarım para sende kalıyor adamlar iade etmek istiyosun kargoyu sana kitliyor yani iade etmemek için diretiyolar yani

hata onlarım para sende kalıyor adamlar iade etmek istiyosun kargoyu sana kitliyor yani iade etmemek için diretiyolar yani
Aynen öyle, dilerim ilerleyen zamanlarda bu yaklaşımları değişir çünkü değişmezse 4-5 seneye kalmadan iflas verirler bu müşteri memnuniyetsizliği ile

adamlar kargo firması ile anlaşmalı oluyor sen kargo yola çıktıktan sonra iptal etmişsindir o adam anlaşmalı olduğu firmaya daha az ödüyordur bütün işleri o firma üzerinden hallediliyordur. senin kargoyu teslim almaman lazımdı teslim edilmeyen kargo geri döner. madem teslim aldın zaten bunu bildirmek zorundasın sana anlaşmalı olduğu kargoyuda söylemişler haber vermem satarım fırsatçılık yapabilirdim ama iyi niyet gösterdim diyorsunda o kadar basit değil kargo firmasında sana teslim oldu diye gözüküyor yasal olarak işlemler ücret iadesi yapılan ürünü geri göndermediğin için icralık olursun aldığın ürünün kat kat fazlasını ödemek zorunda kalırsın o noktada avukat falan kurtaramaz seni haklı olan satıcı yani senin adamların istediği firmaya vermen lazım

adamlar kargo firması ile anlaşmalı oluyor sen kargo yola çıktıktan sonra iptal etmişsindir o adam anlaşmalı olduğu firmaya daha az ödüyordur bütün işleri o firma üzerinden hallediliyordur. senin kargoyu teslim almaman lazımdı teslim edilmeyen kargo geri döner. madem teslim aldın zaten bunu bildirmek zorundasın sana anlaşmalı olduğu kargoyuda söylemişler haber vermem satarım fırsatçılık yapabilirdim ama iyi niyet gösterdim diyorsunda o kadar basit değil kargo firmasında sana teslim oldu diye gözüküyor yasal olarak işlemler ücret iadesi yapılan ürünü geri göndermediğin için icralık olursun aldığın ürünün kat kat fazlasını ödemek zorunda kalırsın o noktada avukat falan kurtaramaz seni haklı olan satıcı yani senin adamların istediği firmaya vermen lazım
bro eğitim aldığını kurumu çok merak ettim, nokta haricinde bir noktalama işaretinin varlığından haberin var mı? Yazdığından bir şey anlayana kadar akla karayı seçtim. Telefonda konuştuğum kadın sen misin acaba xD

bırak gönderme dursun açma kutusunu da gelsin alsınlar saçma saçma konuşmasınlar birde şikayet vara konu aç kanka

Öyle yapacağım Hacı teşekkür ederim cevaplarınız için hepinize
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Jelatini üstünde bekliyor
tamam elleme açma dursun açarsan bu sefer sıkıntı olur olacaksa çünkü hem adamlar hata yapıyor hemde sana ücret ödetme peşinde zorluk çıkarıp uğraştırma peşindeler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri