20 Saat Vac Banı Yedim???

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,086
Yoldaş modu oynuyodum adam smoke taydı vurdum round bitince vac yedim ne alaka ne sesli ne yazılı küfür ırkçı birşeylerde demedim ne oluyor?

1778507785517.webp

https://blog.counter-strike.net/fair-play-guidelines/ böyle bi siteye yönlendirdi

benim takımada hile geldi diye 30 gün ban verdi harbi çok saçma bu ceza sistemi

Profilini atsana bi

şu konuları görünce korkuyorum birkaç defa smoke içinden tek vuruş adam vurdum kendim bile şüphe ettim ulan hile miyim acaba diye birgün bende yicem gibi

şu konuları görünce korkuyorum birkaç defa smoke içinden tek vuruş adam vurdum kendim bile şüphe ettim ulan hile miyim acaba diye birgün bende yicem gibi
sırf bu yüzden cs oynamaya bende korkuyorum. arada girerim canım sıkılır. acemi şansı denk gelip böyle saçma güzel vuruşlar atarım. korkuyorum daha sonrasında ban yermiyim diye. bazen video kaydı alıyorum.

sırf bu yüzden cs oynamaya bende korkuyorum. arada girerim canım sıkılır. acemi şansı denk gelip böyle saçma güzel vuruşlar atarım. korkuyorum daha sonrasında ban yermiyim diye. bazen video kaydı alıyorum.
oyunculuğumda kötü hani kaç el üst üste kill alamam bir tane denk gelir smoke içi vururum ak ile koşarak hs atarım deagle ile balkondan atlarken hs atarım

bir şey olucağını sanmam bu eleman bile ban yemiyor sen hiç yemezsin elimde bu adam gibi kaç kişi var hiç biri ban yemiyor

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    59.4 KB · Hit: 16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,940
Üyeler
195,210
Son üye