🔥İndirim Gıgabyte Mo27q28g Tandem Woled (Mat) 280hz 29959 Tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,932
İçinizi ısıtacak kadar sıcak fırsat değil 4. Nesil Tandem Woled panel kumarına girilecekse Amazonda girilir bu yüzden açtım konuyu ona göre yorumlarınızı yapın.
@Tayfunns hocamızı etiketlemeden konu açılmaz saygılar.

İçinizi ısıtacak kadar sıcak fırsat değil 4. Nesil Tandem Woled panel kumarına girilecekse Amazonda girilir bu yüzden açtım konuyu ona göre yorumlarınızı yapın.
gray banding olayı yüzünden mi kumar dediniz hocam? sanırım tek sorun o.

Yenir ama ben gigabyte sevmediğimden almazdım.

Bu forumda belki 20 kişiden fazlası ön sipariş zamanında almışızdır başta grup kurduk hiç kimsede herhangi bir sorun olmadı 4 aydır aktif kullanmaya devam ediyorum bu bütçede bence düşünmeden alabilirsiniz şüphe duyuyorsanız da testlerini yaparsınız amazon 15 gün içinde iade alıyor

Bu forumda belki 20 kişiden fazlası ön sipariş zamanında almışızdır başta grup kurduk hiç kimsede herhangi bir sorun olmadı 4 aydır aktif kullanmaya devam ediyorum bu bütçede bence düşünmeden alabilirsiniz şüphe duyuyorsanız da testlerini yaparsınız amazon 15 gün içinde iade alıyor
30 gün amazonda hocam iyi günlerde olsun

Asus tarafı tandem oledde eylül sonrası üretimlerinde banding sorununu çözmüş, kumar oynamak yerine xg27aqwmg alıp kutuyu acmadan üzerinden üretim tarihine bakmak daha iyi.

adilik yapıyor amazon bu monitörü 2 hafta önce 32 bin liraya aldım 2 bin liram çöp oldu. Desteğe ulaşıyorum kampanya dönemleri hariç iade ya da kupon tanımlamıyoruz isterseniz iade edin diyorlar. aslında hak ettikleri bu iade edip 2 bin lira ucuza sıfırını almalıyım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,599
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri