Mobil Oyun Onerısı Yardımm

tutsky

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
herkese selam arkadaslar ,
Ben 33 yasında kurumsal şirkette şef pozisyonunda çalısan bır mali müşavirim. cocuklugumdan beri konsolla oyunla buyudum evımde de 9800x3d 5080 bir sistemim var ve oyundan kopamıyorum :)
İşyerinde artık çok boş zamanım olmaya basladı sıkıyorum malum şirket pcsınden oyun oynayamıyoruz.
Telefonum S25ultra . Bana önerebileceginiz mobil oyun var mı ? açık dunya karakter geliştirme olabılır , futboll takım kurma geliştirme olabilir , online savaş olabılır ... (pubg call of duty vs cok oynadım onlardan sıkıldım) ücretli de olabılır.
tesekkurler herkese

Bilgisayar oyunlarını steam link ile telefonda oynayabilirsin.

Ben bu sıralarda balatro çok oynuyorum telefondan.
Zamanında oddmar oynamıştım ama çocuk işi gelebilir.

Aşağıdakileri oynamadım ama güzel diyorlar. Belki ilgini çeker.

- planet of lana
- evoland 2
- scourgebringer
- hyper light drifter
- dead cells

Bu sıralarda pek mobil oyun oynamadığımı farkettim ama

herkese selam arkadaslar ,
Ben 33 yasında kurumsal şirkette şef pozisyonunda çalısan bır mali müşavirim. cocuklugumdan beri konsolla oyunla buyudum evımde de 9800x3d 5080 bir sistemim var ve oyundan kopamıyorum :)
İşyerinde artık çok boş zamanım olmaya basladı sıkıyorum malum şirket pcsınden oyun oynayamıyoruz.
Telefonum S25ultra . Bana önerebileceginiz mobil oyun var mı ? açık dunya karakter geliştirme olabılır , futboll takım kurma geliştirme olabilir , online savaş olabılır ... (pubg call of duty vs cok oynadım onlardan sıkıldım) ücretli de olabılır.
tesekkurler herkese
açık dünya karakter geliştirme hikaye odaklı mobilde -hazır s25u da var- genshin impact veya sıra tabanlı olarak honkai star rail oynayabilirsin ingilizce olması rahatsız etmiyorsa genshine alternatif wuthering waves var

3 üde anime çizimli GACHA - boyutlarıda bir tık yüksek ben en son 3 ünü silince 80 küsür birşi idi . pcde toplam 330lu bişi
3 üde çapraz platform pc den girdiğim için sildim tel çekmiyordu :kekw:
s25u ın hakkını bunlarla verebilirsin :D

Bilgisayar oyunlarını steam link ile telefonda oynayabilirsin.

Ben bu sıralarda balatro çok oynuyorum telefondan.
Zamanında oddmar oynamıştım ama çocuk işi gelebilir.

Aşağıdakileri oynamadım ama güzel diyorlar. Belki ilgini çeker.

- planet of lana
- evoland 2
- scourgebringer
- hyper light drifter
- dead cells

Bu sıralarda pek mobil oyun oynamadığımı farkettim ama
steam link ilgimi çekti böyle bişey bilmiyordum nasıl oluyor bu hemen arastırıyorum

steam link ilgimi çekti böyle bişey bilmiyordum nasıl oluyor bu hemen arastırıyorum
Steam link ile iki cihazı birkiriyle eşleştiriyorsun ve evdeki bilgisayardan telefonuna oyunları stream ediyorsun. Bunun için evdeki bilgisayarı işe giderken açık bırakmak ve nispeten iyi bi internet lazım.

Bir de razer kishi veya benzeri bi gamepad alırsan iyi olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,877
Üyeler
196,837
Son üye
tunahan.duzyurt
Geri