Anakart Önerisi Alabilir Miyim ?

Bütçene göre daha yukarı çıkılabilir. Psu içinde bütçe belirtin.
En ucuz ve güvenilir;
7800 x3d için fazla değil mi ? Bana mı öyle geldi, siz daha iyi bilirsiniz tabii ki.

Panda yapacaksanız olabilir ama şahsen beyaz anakart siyah sistemde pek iyi durmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Toplam bütçe söyleyin dizelim
Bütçe memur maaşı hocam 😂 istanbulda kirada oturan memur 😅

Ooo Buda iyiymiş he

@mscofieldd ne diyorsun ? İndirimde var ?

7800 x3d için fazla değil mi ? Bana mı öyle geldi, siz daha iyi bilirsiniz tabii ki.

Bütçe memur maaşı hocam 😂 istanbulda kirada oturan memur 😅

Ooo Buda iyiymiş he

@mscofieldd ne diyorsun ? İndirimde var ?
Msi önermiyorum.

Msi gibi bir markayı neden önermiyorsun ?
Hocam yaşamıştır bir sorun önermiyordur çok takma. Bende milletin çok sevdiği x870 serisinden nefret ediyorum. Herkesin bi takıntısı vardır bu işle uğraşan sen boşver.

Msi gibi bir markayı neden önermiyorsun ?
AM5'te çok sıkıntılı bios hala düzeltemediler bir sürü kişi iade etti servisle uğraştı. O yüzden önermiyorum her marka her zaman iyi iş çıkarmıyor.
Gigabayt B850m force tavsiye ederim
B850M force öneririm aslında gayet güzel oc potansiyelli anakarttır. Asus ve gigabyte en iyi durumdaki markalar şuan fakat force anakartın usb portları az sorun olmaz derse alınır.

@mscofieldd nasıl ?

Hocam yaşamıştır bir sorun önermiyordur çok takma. Bende milletin çok sevdiği x870 serisinden nefret ediyorum. Herkesin bi takıntısı vardır bu işle uğraşan sen boşver.

https://www.amazon.com.tr/ASUS-Geli...MR5NRR-&hvexpln=0&language=tr_TR&gad_source=4 Sence ?

Son düzenleme:
@kyemre058 hocamın anakart önerileri iyidir.
bir de foruımda @jombo nun rehberi var ona da bakabilirsiniz
10k bütçeyle alabileceğin en dolu kartlar Asus Tuf B650 Plus Wifi veya Gigabyte B850 Gaming X Wifi6e

Ama micro atx olur dersen asus tuf b850m plus wifi al oda 10k diğerlerinden daha üst segment bir kart

10k bütçeyle alabileceğin en dolu kartlar Asus Tuf B650 Plus Wifi veya Gigabyte B850 Gaming X Wifi6e

Ama micro atx olur dersen asus tuf b850m plus wifi al oda 10k diğerlerinden daha üst segment bir kart
Bu nasıl

Bu nasıl
intel anakartı o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,553
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230