Güzel elinize sağlık. Thh yeterli olmaz mı hocamThh ve diğer kuruluşlar şikayet örneğiMalumunuz 2 gün önce gaming.gen.tr Lenovo Loq bilgisayarlarında güzel bir indirim yaptı ama talebi karşılamayınca hata oldu iptal ediyoruz dedi. Hata olacak bir fahiş fiyat hatası falan olmamıştı. Burada gaming.gen.tr kötü niyetli davrandığı açıktır. Bir avukat olarak üç aşamalı bir şikayet formu oluşturdum. İlk dilekçe Tüketici Hakem Heyetine verilecek. Seçerken kanunda yer alan diğer talepleri seçin. İkincisi ve Üçüncüsü CİMER üzerinden ilgili kurumlara gönderilecek. Vergi ziyaı suçu ve yanıltıcı reklamla alakalı. Yorumlarda bir şey çıkmaz uğraşmayın diyenler olacaktır. Onlara inanmayın...
- solstafir17
- Cevaplar: 11
- Forum: Konu Dışı
Kendi istedikleri laptopu kabul etmediğin için mi mahkemeye veriyorlar?Thh lehime karar çıktı firma ürünün stokta olmadığını aynı ayarda gameraider marka laptop verebileceklerini ilettiler, markayı bilmiyorum istemiyorum dedim, dönüş olarak beni mahkemeye vereceklerini söylediler. bende verin dedim, sonraki süreç nasıl işler bilmiyorum
bende niye lehime dönmedilerThh lehime karar çıktı firma ürünün stokta olmadığını aynı ayarda gameraider marka laptop verebileceklerini ilettiler, markayı bilmiyorum istemiyorum dedim, dönüş olarak beni mahkemeye vereceklerini söylediler. bende verin dedim, sonraki süreç nasıl işler bilmiyorum
Komikmiş, hiçbir şey olmaz. Madem stok yok niye satışını yapıyorsunuz diye sorarlar adama. Versinler mahkemeye bir şey olmaz.Thh lehime karar çıktı firma ürünün stokta olmadığını aynı ayarda gameraider marka laptop verebileceklerini ilettiler, markayı bilmiyorum istemiyorum dedim, dönüş olarak beni mahkemeye vereceklerini söylediler. bende verin dedim, sonraki süreç nasıl işler bilmiyorum
acaba nedenbende niye lehime dönmediler