Nothing Phone 4a Alınır mı ?

alıcaksan burdan al https://evofone.com/nothing-akilli-telefon en azından adaptör hediyeli resmi dist.
Hocam burada taksit imkanı yok.amazondaki diğer nothing modellerine baktığımda aynı satıcı adaptörde hediye olarak yollamış.Satıcıya sorma imkanımız olsa sorsak iyi olur aslında ama amazondan sorulmuyor sanırım.

evofone da fark olarak 12gblık ramliside aynı fiyata alınıyor.Bu da önemli bir avantaj olmuş.

Hocam burada taksit imkanı yok.amazondaki diğer nothing modellerine baktığımda aynı satıcı adaptörde hediye olarak yollamış.Satıcıya sorma imkanımız olsa sorsak iyi olur aslında ama amazondan sorulmuyor sanırım.

evofone da fark olarak 12gblık ramliside aynı fiyata alınıyor.Bu da önemli bir avantaj olmuş.
ben amazonda denk gelmedim taksitli cep telefonu satışına belki benim karta yoktur bilemiyorum ama diğer pazaryerlerinde almak isteyince alışveriş kredi ile almak gerekiyor oda 3-4k ekliyor üstüne

ben amazonda denk gelmedim taksitli cep telefonu satışına belki benim karta yoktur bilemiyorum ama diğer pazaryerlerinde almak isteyince alışveriş kredi ile almak gerekiyor oda 3-4k ekliyor üstüne
Nothing phone telefonların çoğunda taksit var hocam.Attığım modele bakarsanız görürsünüz vade farksız 3e bölüyor.Bir çok karta var taksit.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7s gen4 ıslemcı bır cıhaza bu parayı vermezdım ben yd tank telfon alırdım
Yurt dışı ne alabiliriz hocam?

Nothing phone telefonların çoğunda taksit var hocam.Attığım modele bakarsanız görürsünüz vade farksız 3e bölüyor.Bir çok karta var taksit.

Yurt dışı ne alabiliriz hocam?
satıcı amazon değilmiş ondan gözüktü şmdi taksit seçenekleri samsung a56 felen bakmıştım ben onlarda yokmuş mesela taksit :kekw:

fırsatkurdu satıcısı da evofone a bağlı bir satıcı. şarj aleti gelmez iseadamlara yazıyorsun amazon üzerinden gönderiyorlar. rahat bir şekilde alınabilir.

Ama ben olsam 3a pro alırım onun kamerası daha iyi ve fiyatı da daha ucuz.

fırsatkurdu satıcısı da evofone a bağlı bir satıcı. şarj aleti gelmez iseadamlara yazıyorsun amazon üzerinden gönderiyorlar. rahat bir şekilde alınabilir.

Ama ben olsam 3a pro alırım onun kamerası daha iyi ve fiyatı da daha ucuz.
Evet hocam 2 bin lira daha ucuz 3a pro.Hem 12gb ram.ama almışken daha yeni nesili almak daha iyi olur diye düşündüm.4a yeni çıkmış bir model.Prosu yok sanırım henüz olsa ona bakacağım.

orasi öylede tek sıkıntılı nokta güncelleme desteğinin 3 yıl olması samsungun 5 6 yıl olması
Phone 3 modeli için 5 yıl android 7 yıl güvenlik güncellemesi sözü verilmiş hocam
4a için dediğiniz gibi 3 yıl

Geri