Kutulu 7800x3d Vs Tray 7800x3d

yagizpe

80+
Reaksiyon skoru
37
Buradan tray aldım farkedilir kozmetik sorunu olduğu için rahatsız oldum. İngiltereden 16500 tl ye kutulu 7800x3d getirebilirim ablam aracılığı ile sizce fazladan 2000 tl ödemeye değer mi kutulu almak için? Garanti olayı çok problem çıkarmaz diye düşünüyorum işlemci bozulmaz kolay kolay.

Duruma göre geri yollayacağım elimdekini

Buradan tray aldım farkedilir kozmetik sorunu olduğu için rahatsız oldum. İngiltereden 16500 tl ye kutulu 7800x3d getirebilirim ablam aracılığı ile sizce fazladan 2000 tl ödemeye değer mi kutulu almak için? Garanti olayı çok problem çıkarmaz diye düşünüyorum işlemci bozulmaz kolay kolay.
Problem çıkmazsa alınabilir bence 2k verebilirsin

Kutulu olanın tek farkı kutulu olması. Bi de yurtdışından alacağın için garanti de olmayacak. Kutuya 2k vermek istiyosan neden olmasın.

Kutulu olanın tek farkı kutulu olması. Bi de yurtdışından alacağın için garanti de olmayacak. Kutuya 2k vermek istiyosan neden olmasın.
kutuya değilde içindeki işlemcinin kozmetik olarak temiz olmasına 2k verebilirim bakınca rahatsız ediyor :) 1 kere gözüm takıldı mı içimde kalıyor rahat edemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garanti sorun olmaz çok zaten bozulacak edecek bir şey değil en kötü yollarım garantiye

Sorun olmaz garantisinde bir şey olursa hallederim diyosan yurtdışı olabilir. Ama onun haricinde işlemci kasada görünmeyen görseli önemsiz bir şey. Sağlamlığı önemli. Bence tray alıp kullan kutusunun sana Bir faydası yok. Fazladan para vermek anlamsız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,568
Üyeler
196,993
Son üye
Noname918
Geri