Hocam şahsen vatandan Zotac 5070 Ti alıp 7k geri ödeme almak daha karlı birde Zotac kartının toplamda 5 yıl garantisi var.44 e dusmustu geçen 5070ti sanki bu da iyi mi?
7K ödeme? Paraf falan mı?Hocam şahsen vatandan Zotac 5070 Ti alıp 7k geri ödeme almak daha karlı birde Zotac kartının toplamda 5 yıl garantisi var.
Evet, paraf ile kampanyaya katılıl ödeme alıyorsunuz.7K ödeme? Paraf falan mı?
O bitti ya 2000 TL geldi diye biliyorum.Evet, paraf ile kampanyaya katılıl ödeme alıyorsunuz.
https://www.parafly.com.tr/content/...hibi-olun-5000tl-parafpara-kazanin-nisan.html şu devam ediyor sanırımO bitti ya 2000 TL geldi diye biliyorum.
Bu ayrı bir kart ama
5600 liralık bir kasa değil dostum. Üstündeki MSI logosunu sil rampage logosu ekle 2K anca edecek kasa.msi mpg gungnir 300r kasa aldım uzun süredir fiyatı takip ediyordum şuan 5600tl fiyatı bence kaçmaz beyler
7k aldım. 5k da ileri tarihte tanımlanacak diye biliyorum. Toplam 12k.bu ve öteki kampanyayı birleştirmeye çalışıyorlardı birleştirebilen oldu mu bilmiyorum baya konuşuldu ama 2 bonusuda alabilen oldu mu denk gelmedim hiç
naptınız hocam öldürdünüz iyice kasayı neye dayanarak böyle diyorsunuz5600 liralık bir kasa değil dostum. Üstündeki MSI logosunu sil rampage logosu ekle 2K anca edecek kasa.
Ekstra hiç bir özelliği yok hocam, dümdüz kasa işte. Asıl msı olması dışında 5600 TL edecek bir özelliği varsa siz söyleyin de bilelimnaptınız hocam öldürdünüz iyice kasayı neye dayanarak böyle diyorsunuz