panh3r
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Selamlar, öncelikle herkese hayırlı forumlar, uzun zamandır monitör paneli konusu kafamı baya kurcalıyor. Monitör bakıyorum ama hangi paneli araştırsam bir yerde çok övülüyor başka yerde yerden yere vuruluyor 
IPS bakıyorum glow diyen var, VA bakıyorum ghosting diyen var, OLED zaten görüntü olarak efsane deniyor ama burn-in korkusu var. TN tarafı desen hız iyi ama görüntü zayıf diyorlar. Kısacası insan neyin gerçekten mantıklı olduğunu şaşırıyor.
Ben açıkçası bu konularda çok bilgili biri değilim o yüzden teknik bilgi ve kullanıcı deneyimini merak ediyorum. Gerçekten uzun süre kullanmış, araştırmış insanların yorumları çok önemli geliyor bana.
Sizce şu an en mantıklı panel hangisi?
Sizce En iyi F/P panel nedir?
Hem oyun hem günlük kullanım için en sorunsuz tercih ne olur?
Uzun kullanımda “iyi ki bunu almışım” dediğiniz panel veya monitör var mı?
Biraz tecrübe paylaşımı olsa güzel olur. Her kafadan bir ses çıkıyor sonuçta
Hem farklı görüşleri görmüş oluruz hem de ileride monitör almayı düşünen benim gibi bilgi eksiği olan kişiler yorumları okuyup az çok fikir sahibi olur diye düşünüyorum.
Önceden böyle bir konu açıldıysa da bilmiyorum, en azından bilgi tazelemesi olur
IPS bakıyorum glow diyen var, VA bakıyorum ghosting diyen var, OLED zaten görüntü olarak efsane deniyor ama burn-in korkusu var. TN tarafı desen hız iyi ama görüntü zayıf diyorlar. Kısacası insan neyin gerçekten mantıklı olduğunu şaşırıyor.
Ben açıkçası bu konularda çok bilgili biri değilim o yüzden teknik bilgi ve kullanıcı deneyimini merak ediyorum. Gerçekten uzun süre kullanmış, araştırmış insanların yorumları çok önemli geliyor bana.
Sizce şu an en mantıklı panel hangisi?
Sizce En iyi F/P panel nedir?
Hem oyun hem günlük kullanım için en sorunsuz tercih ne olur?
Uzun kullanımda “iyi ki bunu almışım” dediğiniz panel veya monitör var mı?
Biraz tecrübe paylaşımı olsa güzel olur. Her kafadan bir ses çıkıyor sonuçta
Önceden böyle bir konu açıldıysa da bilmiyorum, en azından bilgi tazelemesi olur