❌İndirim Bitti! Robeve Taşınabilir Projektör 1054,90tl

Ben yerinizde olsam böyle ara ürünlere uygun diye para vermek yerine, para biriktirir alırdım. Bu tarz çöp ürün getirip, sözde uyguna (büyük ihtimalle maksimum kâra) satanlara para kazandırmaya gerek yok.

aslında küçük android box gibi kullanılırdı ama 200ansi çok karanlık olmadıkça kullanılacak bir yer bulamazsınız bendeki 2600ansilik bile güneş vuran yerde görüntü alamıyorum

Bedavaymış, 1900₺ iken fırsat konusunu açmıştım:

Bedavaymış, 1900₺ iken fırsat konusunu açmıştım:

2 3 ay önce bakıyordum alsam mı almasam mı diye 1k görünce direkt aldım :D

Yıllar önce çinden aldığım aynı şekilde ama farklı markada projeksiyonum var bence gayet kullanışlı ürün.
Evin her hangi bir duvarına yansıtıyorum mis gibi yattığım yerden tavana bakarak bile izliyorum. Hatta gece balkondan dışarı milli bayramlarda Türk bayrağı yansıtıyorum ki bu bile benim için alma sebebi.
Buna güzel bir usb ve Bluetooth hoparlör alın karanlıkta çok önemsemediğiniz vakit geçsin dediğiniz dizi ya da filmleri izleyin. Bol aksiyonlu ya da manzaralı filmlerde pek keyif vermiyor görüntü aşırı net değil ışık az geliyor.
Usb yi direk arkasına bağlarsanız hava çıkışı orada olduğu için ısınıyor o yüzden uzatma kablosuyla bağlayın daha iyi.
İnternetten bir şey izlemeye çalışmayın daralırsınız bir süre sonra kasıyor.
Bence bu fiyata çok çok iyi.

Geri