İncehesap 1 Tl Klavye Saçmalığı

serkan60

80+
Reaksiyon skoru
45
bildiğiniz üzere bende geçen bu kampanyadan faydalanmıştım sitenin yavaşlığından dolayı 2 tane almıştım yanlışlıkla şimdi jd servisi arıyor bana diyor ki eğer ki iade istiyorsanız bedava ürünü de göndermeniz gerekiyor aksi taktirde ürünü size geri göndereceğiz diye geri bildirimde bulunuyorlar ve aşırı rahat bir şekilde konuşma yapıyor benimle bende bu kampanya 1 alana 1 bedava şeklinde mi diye sordum öyle değil de kemküm etmeye başladı bana bu açıklamanızı resmi olarak mailden gönderim thh şikayette bildireceğim dedim tamam bildirebilirsin diyip gülerek kapattı bunların yaptığı kampanya bu mu?

arayan no: 0212 347 7090

Ekler

• 1778694102625.webp
    1778694102625.webp
    12.1 KB · Hit: 32
Aynı iki ürünü aynı sepette farklı fiyatlarla nasıl alabildin ki. Saçmalığa bak.

bildiğiniz üzere bende geçen bu kampanyadan faydalanmıştım sitenin yavaşlığından dolayı 2 tane almıştım yanlışlıkla şimdi jd servisi arıyor bana diyor ki eğer ki iade istiyorsanız bedava ürünü de göndermeniz gerekiyor aksi taktirde ürünü size geri göndereceğiz diye geri bildirimde bulunuyorlar ve aşırı rahat bir şekilde konuşma yapıyor benimle bende bu kampanya 1 alana 1 bedava şeklinde mi diye sordum öyle değil de kemküm etmeye başladı bana bu açıklamanızı resmi olarak mailden gönderim thh şikayette bildireceğim dedim tamam bildirebilirsin diyip gülerek kapattı bunların yaptığı kampanya bu mu?

arayan no: 0212 347 7090
Siteden 550tl olanı iade edemiyomusun

jd seni niye arıyor ki onu ne alakadar eder senin muhatabın incehesap birini istediğin gibi iade edersin koşulsuz şartsız birini al diğerinide kutunun rengi solmuş beğenmedim de iptal et. öyle ikisinin iadesini isteme hakları yok. belki fazladan aldım yanlışlıkla ki zaten öyle olmuş

jd seni niye arıyor ki onu ne alakadar eder senin muhatabın incehesap birini istediğin gibi iade edersin koşulsuz şartsız birini al diğerinide kutunun rengi solmuş beğenmedim de iptal et. öyle ikisinin iadesini isteme hakları yok. belki fazladan aldım yanlışlıkla ki zaten öyle olmuş
Arayan incehesap zaten galiba. Numarayı arattığınızda incehesap çıkıyor.

seni mağdur ederlerse aç jd ve incehesap boykot forumunu ben sonuna kadar destekliyorum madem bir kampanya yaptınız kursağında bırakmayın adamın

öyle yaptım zaten bende 1 tanesini seçtim kayıt açıp gönderdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl çıkmıyor kampanya şartlarında adamın dediği gibi bir şey yok
İade etmek için aramaları saçma

öyle yaptım zaten bende 1 tanesini seçtim kayıt açıp gönderdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl çıkmıyor kampanya şartlarında adamın dediği gibi bir şey yok
Kayıtta iki seçenek mi çıktı; biri 500 küsur TL, diğeri 1 TL olarak mı görünüyor? Sadece 500 küsürlük olanı seçtiysen iade almaları lazım. Ama tek seçenek çıkıp onu gönderdiysen 1 TL iade yaparlarsa ne olacak

Kayıtta iki seçenek mi çıktı; biri 500 küsur TL, diğeri 1 TL olarak mı görünüyor? Sadece 500 küsürlük olanı seçtiysen iade almaları lazım. Ama tek seçenek çıkıp onu gönderdiysen 1 TL iade yaparlarsa ne olacak
tek seçenek vardı 2 tane yoktu bende açıklamasına belirtmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri