42 Bin Tl'ye Bu Sistem Alınır mı?

oynadığım oyunlar cs2 faceit ve valo bu tarz oyunları oynuyorum fps olarak ama 42 k ya alınır diyorsanız alayım yoksa çok daha iyisi var daha ucuz fiyata ya da aynı sistem daha ucuza var falan derseniz önerilere açığım.

ben bi komple geziyorum şu an en son ne kampanyalar vardı diye, geri dönücem birazdan ama elinde herhangi bir bileşen var mı yoksa sıfırdan mı alacaksın atıyorum ssd falan var mı elinde hiç

ben bi komple geziyorum şu an en son ne kampanyalar vardı diye, geri dönücem birazdan ama elinde herhangi bir bileşen var mı yoksa sıfırdan mı alacaksın atıyorum ssd falan var mı elinde hiç
hocam sıfırdan diziyorumn sistemi

oynadığım oyunlar cs2 faceit ve valo bu tarz oyunları oynuyorum fps olarak ama 42 k ya alınır diyorsanız alayım yoksa çok daha iyisi var daha ucuz fiyata ya da aynı sistem daha ucuza var falan derseniz önerilere açığım.
hocam bu oyunlar için 10 binlik 20 binlik sistemler de yeter, ama arada bir hikayeli oyun da oynarım dersin ya da ileride fikrin değişir o zaman yetersiz gelebilir sistem. gidip de csde valoda 1000fps almanın anlamı yok ama 50 bin bütçem var en iyisini almak istiyorum dersen attığım sistem tabii ki

hocam bu oyunlar için 10 binlik 20 binlik sistemler de yeter, ama arada bir hikayeli oyun da oynarım dersin ya da ileride fikrin değişir o zaman yetersiz gelebilir sistem. gidip de csde valoda 1000fps almanın anlamı yok ama 50 bin bütçem var en iyisini almak istiyorum dersen attığım sistem tabii ki
Hocam elimde ki sistem 10 senelik ddr4 bi sistem artık ddr5 e geçip yine 5-10 sene rahat ettircek bi şey arıyorum tabi ki arada hikayeli oynarım. O yüzden maks bu bütçeye alabileceğim en iyi sistemleri bekliyorum ama intel işlemciden yana değilim ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok pahalı değil mi sizce gereksiz

Merhaba dostlar bu sistem 42 k ya alınır mı daha iyi fırsatlar var mı şu an? Maks bütçe 50 k ama bu sistem 42 ye güzel alınır diyorsanız bunuda alırım

https://www.itopya.com/phoenix-5060...5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-o_h30924
monitörüne göre değişir üstüne 500GB ssd bu devirde çok az 1TB yaptın desek zaten 48 oluyor direkt 50k bandında 5060Tİ lı oem paketler baksan daha çok işini görür

Hocam elimde ki sistem 10 senelik ddr4 bi sistem artık ddr5 e geçip yine 5-10 sene rahat ettircek bi şey arıyorum tabi ki arada hikayeli oynarım. O yüzden maks bu bütçeye alabileceğim en iyi sistemleri bekliyorum ama intel işlemciden yana değilim ya.

hocam çok pahalı değil mi sizce gereksiz
hikayeli oyunlarda açık konuşayım 5060 8GB çöp maalesef

monitörüne göre değişir üstüne 500GB ssd bu devirde çok az 1TB yaptın desek zaten 48 oluyor direkt 50k bandında 5060Tİ lı oem paketler baksan daha çok işini görür

hikayeli oyunlarda açık konuşayım 5060 8GB çöp maalesef
o tarz sistemleri linklerseniz sevinirim hocam

o tarz sistemleri linklerseniz sevinirim hocam
çokta bi araştırma yapmadan üzerine 3k koyarak 1tb ssd li halini buldum hocam Tİ ekran kartına bakıcam ama bütçe yüksek ihtimal 52-55k arası olacak https://www.incehesap.com/mevtcan-bahav-v3-oem-paket-fiyati-37250/#tabs

bu arkadaşın attığı sistem çok daha iyi attığıma göre alacaksan bunu al yada bu parçaları indirim kovalayarak toplayabilirsin, 2 aylık bi süreçte toplarsınm diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,482
Üyeler
197,201
Son üye
Ulas.
Geri