I7-4790, Gtx 960 4gb Sistem Parçalarım Ne Kadar Eder?

Reaksiyon skoru
1
Selamlar herkese,

Elimde bir süredir kenarda duran ve artık kullanmadığım bazı bilgisayar bileşenleri var. Bunları elden çıkarmak istiyorum ama ikinci el donanım piyasasından epeydir uzağım. Ölü fiyatına da vermek istemiyorum, çok şişirip aylarca ilanda bekletmek de istemiyorum. Hakkı neyse o fiyattan, makul bir şekilde satmak niyetindeyim.

Piyasayı takip eden tecrübeli arkadaşlar ortalama bir fiyat biçebilirse çok sevinirim. Parçalar şu şekilde:

İşlemci: Intel Core i7-4790

Ekran Kartı: ASUS GTX 960 4GB

Anakart: MSI H97 PC MATE

RAM: Kingston HyperX DDR3 (2x8) 16GB

Parçaların hiçbirinde donanımsal bir sorun, ısınma problemi yok.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    723.6 KB · Hit: 22
  • 2.webp
    2.webp
    259.9 KB · Hit: 23
  • 2.webp
    2.webp
    259.9 KB · Hit: 23
  • 3 (2).webp
    3 (2).webp
    651 KB · Hit: 24
  • 4 (2).webp
    4 (2).webp
    642.5 KB · Hit: 23
  • 4 (2).webp
    4 (2).webp
    651 KB · Hit: 23
Hocam böyle bir sisteme ihtiyacım var, ekran kartına ihtiyacım yok, fiyat ne düşünüyorsunuz

Selamlar herkese,

Elimde bir süredir kenarda duran ve artık kullanmadığım bazı bilgisayar bileşenleri var. Bunları elden çıkarmak istiyorum ama ikinci el donanım piyasasından epeydir uzağım. Ölü fiyatına da vermek istemiyorum, çok şişirip aylarca ilanda bekletmek de istemiyorum. Hakkı neyse o fiyattan, makul bir şekilde satmak niyetindeyim.

Piyasayı takip eden tecrübeli arkadaşlar ortalama bir fiyat biçebilirse çok sevinirim. Parçalar şu şekilde:

ben 2 tane 8gblık ddr3 rami 1400e zar zor satabildim i5-4570 ile h81 anakartıda toplam 1000 liraya vermiştim senin anakart ile işlemci daha fazla eder ekran kartına baktım 1500ede satan var 2.5uğada satan var baya bi 2.5uğa koyar pazarlıkla indirirsin

Selamlar herkese,

Bence ekran kartı 2K anakart-işlemci-RAM üçlüsü de 4K eder.

Selamlar herkese,

ortalama 4.5-5 arası gidecektir hepsi
ben 2 tane 8gblık ddr3 rami 1400e zar zor satabildim i5-4570 ile h81 anakartıda toplam 1000 liraya vermiştim senin anakart ile işlemci daha fazla eder ekran kartına baktım 1500ede satan var 2.5uğada satan var baya bi 2.5uğa koyar pazarlıkla indirirsin
bu kartı 2.5 ile fiyatlandıranlar piyasada elek edecek adam arayanlar bu kartın edeceği 1.5 1.750 arasıdır 2 2.5 larda 580ler var bu kartın gömlek üstü fsryle last of us part 2 oynatıyor o yüzden boşa piyasa yükseltmeyelim genel parça ederi 4.5-5 arası totalde
Bence ekran kartı 2K anakart-işlemci-RAM üçlüsü de 4K eder.
6 edeceğini sanmıyorum totalde çünkü zaten 5.5 civarında b450 1600 16 gb ddr4 ramler satılıyor ekran kartını dahil etmezsek maksimum gideceği 4.5-5 dir arkadaşa dediğim gibi gerisi boşa piyasa yükseltmek oluyor

ortalama 4.5-5 arası gidecektir hepsi

bu kartı 2.5 ile fiyatlandıranlar piyasada elek edecek adam arayanlar bu kartın edeceği 1.5 1.750 arasıdır 2 2.5 larda 580ler var bu kartın gömlek üstü fsryle last of us part 2 oynatıyor o yüzden boşa piyasa yükseltmeyelim genel parça ederi 4.5-5 arası totalde

6 edeceğini sanmıyorum totalde çünkü zaten 5.5 civarında b450 1600 16 gb ddr4 ramler satılıyor ekran kartını dahil etmezsek maksimum gideceği 4.5-5 dir arkadaşa dediğim gibi gerisi boşa piyasa yükseltmek oluyor
Kim satıyor onu 5.5e? Sadece Ram 3K zaten.

R5 1600 de leş bir işlemci ek olarak tek farkı DDR4 olmuş olması ve AM4 soket olur neredeyse.

2 bine 4 gb RX570 satıyorum yüzüne bakan yok, 960'a yazdıkları fiyata bak :D

Kim satıyor onu 5.5e? Sadece Ram 3K zaten.

R5 1600 de leş bir işlemci ek olarak tek farkı DDR4 olmuş olması ve AM4 soket olur neredeyse.
sarı siteye iyi bakmanı öneririm yeni nesil soket her yönden mantıklı yatırım avantajı var ölü yatırım yapmak isteyene hodri meydan piyasayı çalkalamaya gerek yok herkes bildiği işi yapsa yeter

Geri