42 Bin Tl'ye Bu Sistem Alınır mı?

sana dediğim gibi pc toplayacaksan eğer öyle bir şey yapmaya karar verirsen
7500F işlemci
Asus b650m r anakart
patriot 6000 mhz cl30 ram
1 tb ssd en ucuzu
thermalright 1000 liralık herhangi bi soğutucu
9060xt 16 gb ekran kartı
msi ın 750w psulu kasası ------- bu tarz bi toplama pc direkt hiç indirim bakmadan alırsan 50k ediyor ama indirimlerle fln daha ucuza kapatabileceğine eminim hocam
o zaman biraz bakınmak en iyisi mi cumayı bekklesem mi bi şeyler denk gelir mi acaba

o zaman biraz bakınmak en iyisi mi cumayı bekklesem mi bi şeyler denk gelir mi acaba
gelmesi mümkün bu süreçte videolar izleyebilirsin yeni yeni oem paketler çıkıyor (şuanda çoğunluğu deymez o fiyatlara) veya pek mümkün olmasada fiyatların parçaların elinde kalmalırı yüzünden düşecek olan fiyatlardan bahsediliyor yani benim tavsiyem etrafı takip etmek
mesela geçenlerde 30k lık rami vatan 8k ya sattı bu gibi fırsatlar geliyor bunlara bakmak direkt hazır oem paket almaktansa daha mantıklı

Hocam cs bağımlısıyım :D
Profesyonel olarak oynamıyorsanız istediğiniz kadar bağımlı olun hocam. 600hz monitör nedir? 240hz alsaydınız kalan parayı da şu anki bütçenin üzerine koyup alsanız bilgisayar işte o zaman 6-7 sene götürecek bir şey alırdınız.

600hz evet biraz gereksiz olmuş zaten alacağın sistem o kadar aman amanda @mrtkgnoztrk ünde dediği gibi daha az fiyata 240hz alıp pc ye yatırım yapsaydın ozaman çok daha rahat ederdin

gelmesi mümkün bu süreçte videolar izleyebilirsin yeni yeni oem paketler çıkıyor (şuanda çoğunluğu deymez o fiyatlara) veya pek mümkün olmasada fiyatların parçaların elinde kalmalırı yüzünden düşecek olan fiyatlardan bahsediliyor yani benim tavsiyem etrafı takip etmek
mesela geçenlerde 30k lık rami vatan 8k ya sattı bu gibi fırsatlar geliyor bunlara bakmak direkt hazır oem paket almaktansa daha mantıklı
Biraz aceleciyim galiba o konularda hocam. :D
şu an hazırda bilgisayarın yok mu zaten. ne acelen var ki? bekle tabii ki.
Var var ama artık fps drop vs almaktan yoruldum tak etti canıma.
Profesyonel olarak oynamıyorsanız istediğiniz kadar bağımlı olun hocam. 600hz monitör nedir? 240hz alsaydınız kalan parayı da şu anki bütçenin üzerine koyup alsanız bilgisayar işte o zaman 6-7 sene götürecek bir şey alırdınız.
Hocam belki de profesyonellik yolunde ilerleyeceğimdir :D

600hz evet biraz gereksiz olmuş zaten alacağın sistem o kadar aman amanda @mrtkgnoztrk ünde dediği gibi daha az fiyata 240hz alıp pc ye yatırım yapsaydın ozaman çok daha rahat ederdin
Benim fikrim ama biraz değil aşırı gereksiz. Firmaların pazarlama taktiği bunlar. Gözün algılamaz ki zaten senin o hz değerlerini :D

Biraz aceleciyim galiba o konularda hocam. :D

Var var ama artık fps drop vs almaktan yoruldum tak etti canıma.

inş diyelim hocam fakat bu konularda biraz aceleci olduğun belli :D 1-2 ay sabretsen çok daha iyi sistem dizersin emin ol

Profesyonellik için bile olsa 320 hz bile gayet yeterli. Para sizin paranız ben bir şey diyemem. Ama ben galiba reklam anlaşmaları haricinde hiçbir profesyonelde öyle bir monitör kullanıldığını görmedim. Fuzuli harcama

Benim fikrim ama biraz değil aşırı gereksiz. Firmaların pazarlama taktiği bunlar. Gözün algılamaz ki zaten senin o hz değerlerini :D
alcağın sistemin özellikleri o 600hz monitörün hakkını vereceğini düşünmüyorum cs yi 300-400fps arası oynarsın ztn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Profesyonellik için bile olsa 320 hz bile gayet yeterli. Para sizin paranız ben bir şey diyemem. Ama ben galiba reklam anlaşmaları haricinde hiçbir profesyonelde öyle bir monitör kullanıldığını görmedim. Fuzuli harcama
aynen öyle tabi sen 600hz de mutluysan ve bu alacağın sistemide beğenirsen en iyi sistem seninki olur herşeye performans odaklı değilde içinden o güzel geldiyse onu al gitsin 'ÖLÜMLÜ DÜNYA ÇOK KASMAYIN' dersin geçersin :D :D

adam sistem sormuş monitörden laf yemiş yazık la
profesyonellerin de kullanmadığını görmedim diyen arkadaş güncel cs turnuvalarına baksın 610hz kullanılıyor şu an insan gözü algılar mı bilmem ama boşuna linçlediniz adamı :D

adam sistem sormuş monitörden laf yemiş yazık la
profesyonellerin de kullanmadığını görmedim diyen arkadaş güncel cs turnuvalarına baksın 610hz kullanılıyor şu an insan gözü algılar mı bilmem ama boşuna linçlediniz adamı :D
kimsenin adamı linçlemek gibi bir niyeti yok daha çok sanada sorsalar 600hz monitör almak yerine ona vericeğin parayı pc ye yatırmak daha mantıklı olur ayrıca adamda kendi kararından memnun değil hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca bence ekran kartı 5060 8GB yerine bunu alman çok daha mantıklı kime sorsam %80 5060 yerine bunu seçiyorlar çünkü tamamen performans odaklı bi kart ve saf güç kullanıyor. https://www.n11.com/urun/xfx-swift-...t-ekran-karti-104275050?magaza=dey-elektronik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,599
Üyeler
197,240
Son üye
kryei
Geri