🔥İndirim Lexar Ares 2x16 6400mhz Cl30 Xmp/Expo Ddr5 23.572 TL 6-9 Taksit (Stoklar Yenilendi)

Beyler acele etmeyin, sene sonuna 13 14 bin tl olacak. Yeni ram çeşitleri falan çıkıyor, büyük siteler millete pahalı pahalı kitliyor. Ben tüm hepsini akakçede kaydetmiştim geçen seneden bu seneye yüzde 400 artmış. İmkansız bu kadar değerlenmesi. En niyahetinde plastik bir parça

Beyler acele etmeyin, sene sonuna 13 14 bin tl olacak. Yeni ram çeşitleri falan çıkıyor, büyük siteler millete pahalı pahalı kitliyor. Ben tüm hepsini akakçede kaydetmiştim geçen seneden bu seneye yüzde 400 artmış. İmkansız bu kadar değerlenmesi. En niyahetinde plastik bir parça
5-6 aya düşeceğini sanmak biraz hayalperestlik. Haber kaynakları düşüşlerin 2027 sonlarına doğru başlayacağını söylüyor.

Hocam devam etmesi gerekmiyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ramlerimi satıyorum şimdi bunu almak için.
son stogu cektik galiba gecmis olsun yakalayabiliyorken yaklayacaktin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

koskoca ddr5 e plastik dedin yaw ... Icinde yok yok knk sadece plastik degil ve dusundugun fiyatlari muhtemelen 2027 nin ortalarinda anca gorucez o da ai balonu patlarsa .

Teşekkür ederim, evet hepsiburada'da 23.572 tl olmuş ama daha iyi bir indirim olursa diye bekleyeceğim

Teşekkür ederim, evet hepsiburada'da 23.572 tl olmuş ama daha iyi bir indirim olursa diye bekleyeceğim
2 ay önce de öyleydi 15-18 arası bulmadığın sürece alma 20K çok para rame.

2 ay önce de öyleydi 15-18 arası bulmadığın sürece alma 20K çok para rame.
15-18 gibi fiyatlar hynix modüllü kaliteli ramlerde 2026 yılında hiç olmadı vatan indirimleri hariç. Bulabileceğin en dip fiyat genelde 20k olur.

Düştü bir miktar hocam hala ilgileniyorsan.
22k civarına viper venom sipariş etmiştim ama dual kit bulamadığım için ayrı ayrı söyledim hala sipariş hazırlanıyor sence iptal edip bunu almalı mıyım?

Plastik parça... Sen olayı hiç anlamamışsın.

22k civarına viper venom sipariş etmiştim ama dual kit bulamadığım için ayrı ayrı söyledim hala sipariş hazırlanıyor sence iptal edip bunu almalı mıyım?
Kanka ben lexar olanı alırdım heralde ya. Şimdi biri A die diğeri M die falan gelebilir patriotun. Lexarlar %90 a die. Tabi bütçen çıkıyorsa.

Geri